Gå till huvudinnehåll

Lund Ideon

Scheelevägen 16

Coworking/Kontorshotell

Yta

19 - 49 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

3

Nyckelfärdigt kontorshotell på Ideon

Välkommen till kontorshotell Reuterdahl, Lunds mest bekväma kontorshotell. Hos oss får ni inte bara ett kontor, utan en komplett arbetsplats helt klar att användas från dag ett. Med Castellums nyckelfärdiga kontorslösningar slipper ni allt krångel med inredning och inflyttning – vi har redan tagit hand om allt åt er.
Beläget mitt på Ideon, i hjärtat av Lunds mest dynamiska innovationsområde, erbjuder Reuterdahl en perfekt miljö för företag att växa och trivas i. Med närheten till andra framstående företag och universitetet får ni en inspirerande och stimulerande arbetsplats där nya idéer föds och utvecklas.
Och det bästa av allt? Ni behöver inte oroa er för parkering, vi har gott om parkeringsmöjligheter precis utanför dörren. Dessutom ligger spårvagnshållplatsen bara 150 meter bort, vilket gör det enkelt för er och era kollegor att ta er till och från kontoret smidigt och effektivt.
Så varför vänta? Ta steget in i framtidens arbetsplats redan idag och upptäck fördelarna med att vara en del av Reuterdahl gemenskapen.

Planlösning

Planlösningen erbjuder en effektiv och funktionell arbetsmiljö med fokus på återbruk. Varje rum är utrustat med skrivbord och ergonomiska stol samt förvaring för att främja produktivitet och bekvämlighet under arbetsdagen. Mötesrummen i planlösningen är varierade i storlek, vilket möjliggör anpassning efter olika behov och grupper. Dessa rum är utformade för att möjliggöra effektiva möten och samarbeten. Genom att erbjuda tre olika storlekar på mötesrum möter planlösningen behoven hos olika typer av företagsmöten eller projektgrupper. För att skapa en ljus och fräsch atmosfär har gemensamma utrymmen som pentryn designats för att maximera naturligt ljus. Detta bidrar till en trivsam arbetsmiljö och ökar övergripande välbefinnande för användarna.

Området

Fastigheten ligger i nordöstra Lund intill forskningsområdet Ideon Science Park och Edison Park där nyskapande forsknings- och utvecklingsföretag är verksamma. I närheten finns även Lunds Tekniska Högskola och Universitetet, vilket formar området till en plats där kunskap, forskning och utveckling ligger i framkant. Detta är Lunds mest attraktiva kontorsområde med ett idealiskt läge för innovativa och expansiva företag.

Kommunikationer

E22:an samt Lunds norra ringled passerar strax utanför fastigheten, vilket gör platsen mycket lättillgänglig. Inom gångavstånd finns hållplatser för regionbussar samt för flygbuss till Malmö flygplats. Centrala Lund ligger endast två kilometer bort och kan enkelt nås med cykel eller buss. Därifrån finns direkta tågförbindelser till Kastrup flygplats.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter finns vid fastigheten.

Service

I området finns ett stort utbud av kommersiell service, där restauranger, hotell, bank och företagshälsovård ligger inom gångavstånd från fastigheten. Inom en kilometer från fastigheten finns även en bensinstation och flera livsmedelsbutiker.

Fastigheten

Fastigheten består av två huskroppar i två respektive tre plan, som är sammanlänkade via ett trapphus. Varje huskropp har sin egen entré via ett generöst tilltaget glasparti, som sträcker sig från mark upp till takfot. Bygganden är miljöklassad enligt EU GreenBuilding. Det finns även möjlighet till gröna hyresavtal.

Fördelar

  • Flexibelt
  • Parkering
  • Ideon

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: EU Greenbuilding
  • Total energianvändning: 90 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Brainlit - Castellum - Europark - FBL - Lunds Kommun - Telescope Services

Närhet till spårvagn Buss Markparkering Elbilsladdning Närhet Restaurang

Karta

Dokument

Kontaktperson

Affärsutvecklare Uthyrning Lund & Malmö

Helen Greve

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Lund