Gå till huvudinnehåll

Stockholm Gärdet

Hangövägen 20

Kontor

Yta

600 - 2 643 kvm

Arbetsplatser

100 - 215 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

4

Terrass Naturnära Restaurang i huset

Om lokalen

Kontor med stor terrass!

Välkommen till "The Rotterdam District", med fräscha entréer och en härlig fasad som andas urbant, kaxig varvsarv.

Som goda grannar har ni kanal 75, Beverage Group, NEP som spelar in olika produktioner samt HEAD och Easypark. I huset finns även restaurang Eatery med spännande erbjudanden. Här får ni som hyresgäster i fastigheten tillgång till stort

Kommunikationer

Det är ca 6 minuters promenad till Gärdets tunnelbanestation. Bussar går nära fastigheten. Med bil är det via nya tunneln nära ut på E18 och E4/E20.

Området

Området Värtahamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Från att ha varit ett område dedikerat till hamnverksamhet finns här idag ett brett utbud av kontors-, lager- och kryssningsverksamhet, till exempel har mediebranschen en betydande närvaro.

Stockholms stad genomför nu ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12 000 bostäder och 35 000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, caféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer.

Service

Det finns ett flertal restauranger i området. Hotell Scandic Ariadne ligger granne med fastigheten. Du har träningsanläggningar i området. På Gärdet finns gott träningsmöjligheter, du kan du åka skidor när snön ligger, ta en skön joggingrunda på lunchen, besöka utegymmet eller Kampementsbadet.

Om fastigheten

Väl belägen kontorsfastighet i Värtahamnen.

Energi och hållbarhet
  • Miljöcertifiering: LEED EBOM, Gold
  • Energi CO2-påverkan: 0 CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • NEP Sweden AB
  • The Beverage Group by TGS Invest AB
  • Easypark AB
  • Eatery Sverige AB
  • HEAD Scandinavia AB
  • Kanal 75 AB
  • Castellum AB
Garage (varm) Cykelförråd Restaurang Elbilsladdning Omklädningsrum + Dusch Buss < 300m T-bana < 700m Gym Kundparkering

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Hannah Eriksson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm