Stockholm Slakthusområdet

Rökerigatan 18

Kontor

Yta

117 kvm

Arbetsplatser

8 - 10 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

2023-06-30

Våningsplan

3

Om lokalen

Trevlig lokal för det mindre bolaget mitt i Slakthusområdet

Välkommen till denna lokal belägen högst upp i huset!

Planlösningen består av två kontorsrum, en yta i öppet landskap och ett mötesrum samt gemensam yta med pentry/pausyta.

Lokalen passar utmärkt för ca 8-10 arbetsplatser.

Avstående från besittningsskydd gäller för denna lokal.

Välkommen på visning!

Kommunikationer

Åker du kommunalt har du flera resvägsalternativ. Två tunnelbanestationer inom gångavstånd, Globen, endast ett par minuters promenad. Med dessutom flertalet busslinjer och Tvärbanan tar du dig både snabbt och enkelt till området.

För dig som hellre tar bilen finns det också flera smidiga vägar tack vare närheten till stora genomfarts- och kringleder som t ex södra länken samt E4/E20.

Området

Slakthusområdets strategiska läge ger närhet till det mesta. Endast ett par minuters promenad bort ligger köpcentret Globen Shopping, där all tänkbar service såsom restauranger, butiker och närservice finns vilket gör lunchärendena snabbt avhandlade.
Unikt för området är dessutom Tele 2 Arena, en modern idrotts- och evenemangsarena alldeles i närheten av Slakthusområdet. Nedre plan i arenan går under namnet ”Tolv Stockholm” som är ett unikt mat- och nöjeskoncept som höjer lunchupplevelsen lite extra.

Slakthusområdet är också ett av Stockholms mest spännande utvecklingsområden. Här pågår ett detaljplanearbete som syftar till att utveckla en levande stadsdel där bostäder, handel, kultur och företagande samexisterar. Områdets tradition ska bevaras genom att de kulturhistoriskt värdefulla byggnaderna ska bibehållas och stå sida vid sida med den nya arkitekturen. Historien tas också tillvara genom att många av de publika verksamheterna kommer vara kopplade till bland annat mat, dryck och evenemang.

Castellum äger i dagsläget sju fastigheter i området och vårt mål är att utveckla vårt bestånd och addera fler attraktiva och moderna arbetsplatser i takt med att området utvecklas, men vi vill också lyfta fram byggnadernas kulturella och arkitektoniska värden.
I och med utvecklingen av Slakthusområdet så planeras även tunnelbanans gröna linje att dras om och få en ny station inne i Slakthusområdet. Castellums byggnader hamnar precis vid den nya centrala stationen - precis där ditt företag också vill vara.

Om fastigheten

Fastigheten är en kontors- och industrifastighet belägen i Slakthusområdet med över 100-åriga anor och som nu är ett av Stockholms mest intressanta utvecklingsområden.

Parkering

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta din Biträdande förvaltare på Castellum.

Energi och hållbarhet
  • Total energianvändning: 91 kWh / m2, år
  • Energi CO2-påverkan: 0 CO2 / m2, år
Hyresgäster i fastigheten
  • Selga
  • Blackbox Videoproduktion Aktiebolag
  • svema
  • Human since 1982 AB
  • Speed Identity Aktiebolag
  • B3 Personal AB
  • Frentab Uthyrning AB

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Mia Idre

Anmäl intresse

Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm