Gå till huvudinnehåll

Kungsbacka Hede

Sättarevägen 3

Kontor

Yta

200 - 1 000 kvm

Arbetsplatser

10 - 70 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Nära Hede Resecenter Parkering Skyltmöjlighet

Om lokalen

Ljusa moderna kontor i bra läge nära Hede Resecenter

Ljusa moderna kontor som kan anpassas efter er verksamhet. Möjlight att hyra från ca 200 kvm.

Område

I norra Kungsbacka, ca två mil söder om Göteborg. Ett naturnära men ändå centralt industriområde med shopping och kommunikationer i närheten.
I Kungsbacka har flera nya och välordnade kontors- och industriområden växt fram på senare år och nya planeras. Näringslivet domineras av små och medelstora företag. Tillväxten i kommun har varit stark sedan 1970-talet.

Kommunikation

Buss kör i närområdet och det finns bra kollektivtrafik norrut mot Göteborg och Mölndal i form av pendeltåg och expressbuss. Söderut mot Varberg, Falkenberg och Halmstad går tåg varje timma.
Påfarten till E6 ligger två minuts färd bort och det är enkelt att når kontinenten via färjorna i Göteborg och Varberg. Inom 30 minuter är man på Landvetter Flygplats eller Göteborgs centrala delar.

Service

I närheten ligger Hede Fashion Outlet och fler restauranger finns att välja på. I Kungsbacka innerstad , som ligger nära, finns gott om caféer och restauranger likaså i Kungsmässan köpcenter finns all tänkbar service med många butiker, systembolag, bank, apotek, mataffärer.
Parkeringar finns i anslutning till fastigheten.
Havet, badstränderna och de många naturreservaten ger möjligheter till fina upplevelser på. Gottskär och Särö är klassiska seglarmiljöer.
Kungsbacka Innerstad, med anor från medeltiden, präglas av träbebyggelse från förra sekelskiftet.

Fastighet

Fastigheten består av en huskropp med lager och kontor i tre våningar med ett glasat torn vid nordöstra hörnet. Fastigheten har utmärkta angöringsmöjligheter för både personbils- och lastbilstransporter.

Energi & hållbarhet
  • Total energianvändning: 23 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • Region Halland
  • Kungsbacka Billackering AB
Tåg < 500m Buss < 500m Restaurang/café Markparkering

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Mathias Grahn

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Kungsbacka