Gå till huvudinnehåll

Lund Centrum

Stortorget 6-8

Kontor

Yta

156 kvm

Arbetsplatser

5 - 13 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

3

Fantastisk Lokal med Sekelskiftscharm- Er Affärsplats med tidsenlig charm!

Välkommen till en lokal som inte bara erbjuder arbetsutrymme utan också en resa genom historien. Denna fantastiska plats, belägen mitt i Lunds city och med en panoramautsikt över det ikoniska Stortorget, är inte bara ett kontor - det är en upplevelse.
Upplev charmen från gångna tider med imponerande höga takhöjder och detaljrik stuckatur, perfekt integrerat med moderna funktioner för dagens arbetskrav.
Öppna de stora dörrarna och möt pulsen av Lunds city liv. Omges av restauranger, kulturella evenemang och allt som denna historiska stad har att erbjuda.

Planlösning

Lokalen har en rumsindelad planlösning ytor- kontorsrum, mötesrum, konferensrum, WC och pentry.

Området

Fastigheten ligger längs stadens shoppingstråk, mer centralt än så här kan det knappast bli. Detta centrala läge bjuder på en trivsam stadsmiljö men även idylliska miljöer med närheten till bland annat domkyrkan och Lundagård.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen vid Stortorget, som ligger ett kvarter från Botulfsplatsen, vilken utgör knutpunkten för Lunds stadsbusstrafik. En kort promenad bort finns även Lunds centralstation med goda tåg- och regionbuss kommunikationer.

Parkering

Gällande parkering är Mårtenstorget inte långt bort, och parkeringshuset Färgaren ligger i nära anslutning till fastigheten. I centrum finns även flera bra parkeringsmöjligheter både utomhus och i parkeringshus.

Service

I fastighetens närområde finns ett stort utbud av kommersiell service som bland annat flera restauranger, caféer och butiker. I nära anslutning finns även Lunds saluhall där fina råvaror erbjuds samt ett brett utbud av lunchrestauranger. Annan service såsom gym, bank, hotell och post finns inom kort gångavstång från fastigheten.

Fastigheten

Fastigheten består av två centralt belägna byggnader på ett av Lunds bästa butiksläge. Stortorget 6 är en röd tegelbyggnad i fyra plan, som innehåller butik- och kontorslokaler samt ett fåtal bostäder. Kontorslokalerna är ljusa med fönster mot både Stortorget och den gröna innergården. Stortorget 8 är en byggnad i 2 1/2 plan, vilken inrymmer butik- och kontorslokaler.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Good
  • Total energianvändning: 97 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Anagram Produktion AB - EnSuCon AB - Europark - Funbutler AB - HiQ - Kungl Fysiografiska Sällskapet - LMK Industri Aktiebolag - Nordea Bank Abp - P&D Group AB - PG Gourmet Glass Aktiebolag - Willys Hemma - Åhléns AB

Buss < 500m Gym < 500m Restaurang/café

Karta

Dokument

Kontaktperson

Affärsutvecklare Uthyrning Lund & Malmö

Helen Greve

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Lund