Gå till huvudinnehåll

Stockholm Gärdet/Värtahamnen

Tegeluddsvägen 100

Kontor

Yta

278 kvm

Arbetsplatser

10 - 20 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Fräsch kontorslokal med möjlighet till showroom i markplan!

Välkommen till denna kontorslokal belägen på markplan!

Med kontoret på markplan får du som hyresgäst en enkel access till kontoret.

De stora glaspartierna mot gatan ger kontorslokalen ett naturligt ljus och skapar en inspirerande arbetsmiljö.

De fräscha ytskikten och det behagliga inomhusklimatet gör det lätt att trivas i lokalen.

Med restaurangen Eatery och en reception i samma hus har du som hyresgäst servicen nära till hands. Allt du behöver för att underlätta din arbetsdag!

De generösa ljusgårdarna ovanför receptionen skapar en trivsam atmosfär och bidrar till den öppna känslan. Här kan du ta pauser och mötas för kreativa samarbeten.

Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information eller för att boka en visning!

Välkommen!

Området

Området Gärdet/Värtahamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Nu genomför Stockholms stad ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer. Stadsdelen ska vara färdig under 2025.

Kommunikationer

Det är bara 10 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet och bussar går utanför fastigheten. Med bil är det nära ut på E18 och E4/E20 via den nya tunneln.

Service

Restaurang, reception med servicetjänster finns i fastigheten. Du har har gymkedjan SATS och gott om restauranger i närområdet. På Gärdet kan du åka skidor när snön ligger, ta en skön joggingrunda på lunchen, besöka utegymmet och Kampementsbadet som ligger knappt 250 meter bort.

Fastigheten

Kontorsfastighet i 6 plan med två stora öppna ljusgårdar som möblerats upp som gemensamhetsytor med en reception och restaurang i entréplan. Fastigheten ligger fint belägen vid Lidarängsvägen och det nya bostadskvarteret 79&Park med utsikt mot Gärdet. Fönstersättningen är tät vilket ger mycket ljus in i kontorsytorna. Arkitekt: Roman Wozniak

Fördelar

  • Fullservicehus
  • Stora fönsterpartier mot gatan
  • Inflyttningsklar lokal

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering:
  • Total energianvändning: 121 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 2,03 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Eatery Sverige AB - Stettin 6 - Fortifikationsverket - Stettin 6 - JS Piano Sverige AB - Statens Musikverk - Transportcenter Stockholm AB - Tullverket - Stettin 6

Buss T-bana Garage Gym < 100m Cykelförråd Reception Konferensservice Restaurang/café

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Lena Bredberg

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm