Gräslöken 1, Huvudsta, Stockholm

Anderstorpsvägen 20-22

Adresser

  • Anderstorpsvägen 20-22,
  • Anderstorpsvägen 20,
  • Anderstorpsvägen 22

Fakta

Fastighetsbeteckning
Gräslöken 1
Område
Huvudsta
Stad
Stockholm
Byggnadsår
1976
Typ
Kontor
Total area
7 205 m²
Energianvändning
242 kWh/m2, år

Om fastigheten

Ta en lunchpromenad i ett naturskönt område eller uträtta dina ärenden i Huvudsta centrum.

Fastigheten som är belägen med en kort promenad ner till Ulvsundasjön ligger även granne med Huvdusta centrum. Byggnaden inrymmer till största del kontorslokaler men i markplan även butiker.

Område

Den här lokalen ligger mitt i Huvudsta i Solna.

Här blandas bostäder med kontorsbyggnader samt grönområden med historiska byggnader.

Tvärs över gatan ligger Huvudsta Centrum, ett nyligen renoverat tvåplanscentrum med inomhustorg som erbjuder restauranger, café, apotek, ca 20 butiker, gym, bankomat och post. På några minuter kommer du ned till Mälaren och det populära promenadstråket. Där finner du även Huvudsta gård och Huvudsta gamla slotts trevligt miljöer. Vid Pampas Marina kan du äta en trevlig lunch.

Kommunikationer

Till denna fastighet åker du enkelt med tunnelbanans blå linje till Huvudsta Station. Därifrån är det en promenad om ca 5 minuter. Det går även bra att ta buss från Solna Centrum som stannar precis utanför fastigheten.

Med bil är det cirka 5 minuter till Solna centrum. Till Stockholms city cirka 10 minuter med bil och Arlanda samt Bromma flygplats är det 30 respektive 10 minuter avstånd.

Städning

Vi vill att du som kund och dina besökare ska mötas av en fräsch entré. Att det inte ligger grus i hörn, är dammiga räcken eller fönsterbänkar skapar trivsel i en fastighet. Vi tar gärna emot synpunkter på städningen, hör gärna av dig till någon av dina kontaktpersoner hos oss.

Snöröjning

Vi har för avsikt att ha snöröjt kör-/gångbanor, entréer och trappor inom området innan klockan 07.00 på vardagar. I områden där butiker finns snöröjs det även på helger.

Enligt avtal påbörjar vi snöröjning när snödjupet är 5 cm eller förväntas bli det enligt prognos.

Utomhusmiljö

För oss är det viktigt att utomhusmiljön kring våra fastigheter är representativ och känns trygg. Vi tar gärna emot synpunkter på trädgårdsskötseln och det allmänna intrycket som fastigheten inger. Hör av dig med eventuella synpunkter till någon av dina kontaktpersoner hos oss.

Skyltning

Om du önskar skylta på fasaden eller annan yta krävs först ett skriftligt godkännande av oss som fastighetsägare. Dessutom måste du som hyresgäst ansöka om bygglov för skylt hos Solna kommun. För mer information kontakta din kontaktperson hos oss.

Sophantering

Ditt närmaste återvinningsrum finns på Anderstorpsvägen 20, i källarplan. Här finns även kärl avsedda för hushållssopor.

Felanmälan

Om något inte fungerar i fastigheten eller i din lokal kontakta fastighetsansvarig, som nås måndag till fredag kl 07-16, eller gör din felanmälan direkt här på webbplatsen. 

Vid akuta ärenden utanför kontorstid eller på helger och röda dagar når du oss alltid på vårt journummer 08-602 33 00. 

 
 
Ett porträtt av Gunnar Wretström

Fastighetsansvarig
Gunnar Wretström

Ett porträtt av Adam Kling

Kommersiell förvaltare
Adam Kling

Ett porträtt av Gabriella Perenkranz

Biträdande förvaltare
Gabriella Perenkranz

Ett porträtt av Jim Henell

Teknisk förvaltare
Jim Henell

Ett porträtt av Karin Jacobsson

Affärsområdeschef
Karin Jacobsson

I närheten

Lediga lokaler i fastigheten

Visningsläge

Kort Lista

Anderstorpsvägen 20-22

Stockholm / Huvudsta Det här objektet erbjuder visning i 360°

Kontor i attraktivt läge

Data om lokalen

Yta
687 - 3 026 m²
Typ
Kontor