Gå till huvudinnehåll

Göteborg Kallebäck

Grafiska Vägen 2B

Kontor

Hyresindikation

572 000 kr/mån

Detaljerad hyresinformation

Kallhyra 2600 kr/kvm/år
Driftskostnader och fastighetsskatt tillkommer

Yta

2 639 kvm

Arbetsplatser

130 - 180 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Tre egna våningsplan Attraktikvt Garage

Om lokalen

Kontor i tre våningsplan för det stora företaget!

Tändstickan 2 erbjuder en fantastisk möjlighet att hyra upp till tre hela våningsplan med moderna och ljusa lokaler som är fulla av potential. Denna lokalenhet är perfekt för företag som söker en inspirerande arbetsmiljö för sina anställda. De stora, öppna ytor som erbjuds ger möjlighet till en dynamisk arbetsplats med plats för kreativitet och samarbete.

Beläget på en välkänd adress, är denna lokal lättillgänglig med både bil och kollektivtrafik, vilket gör det bekvämt för anställda att pendla till och från arbetet. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser, inklusive laddplatser för elbilar, vilket gör det enkelt för både anställda och besökare att parkera.

Men det finns mer! Dessa lokaler har också utrustats med moderna faciliteter och infrastruktur som är nödvändiga för att driva en effektiv verksamhet. Med höghastighetsinternet, avancerad teknisk utrustning och ett modern ventilationssystem, så är Tändstickan 2 perfekt utrustat för att stödja och driva din verksamhet framåt.

Sammanfattningsvis, om du söker efter en modern, ljus och välfungerande lokal på en välkänd adress och enkel tillgänglighet, så är Tändstickan 2 den perfekta platsen för din verksamhet. Missa inte chansen att hyra denna fantastiska lokalenhet och ge dina anställda den bästa möjliga arbetsmiljön!

Hyra

Hyresindikation

572 000 kr/mån

Detaljerad hyresinformation

Kallhyra 2600 kr/kvm/år
Driftskostnader och fastighetsskatt tillkommer

Område

Det pågår många spännande projekt i närheten av Tändstickorna. Fastigheten ligger i ett nytt område som växer fram mellan Göteborg och Mölndal. Idag består omgivningen till största del av industri, men Göteborgs kommun och Mölndals stad har tagit fram en gemensam översiktsplan för att skapa en levande stadsdel och inom en femårsperiod ska 5000 – 10 000 nya invånare bo här.

Kommunikation

Området har ett utmärkt geografiskt läge mellan de två knutpunkterna Korsvägen och Mölndals C. Kollektivtrafiken är mycket bra med lätt tillgång till spårvagn och buss. Därtill ligger fastigheterna med direktanslutning till E6:an där man med enkelhet kan fortsätta söderut mot Malmö, norrut mot Oslo eller österut mot Stockholm.
Från centrala Göteborg cyklar du till kontoret på tio minuter. Spårvagnen tar ungefär lika lång tid. Om du vill ta bilen till jobbet ligger E6/E20 och Mölndalsvägen precis intill fastigheten.

Parkering

P-hus och Cykelgarage

Service

I närområdet finns redan idag lunchrestauranger, flera stora matbutiker, bensinmackar, gym och hotell. Under de närmsta åren kommer serviceutbudet öka i takt med att området expanderar.

Fastighet

Tändstickorna utgörs av moderna och attraktiva kontor i ett av Göteborgs mest expansiva blandstadsområden. Fastigheterna fylls av starka hyresgäster såsom AFRY, CapGemini och Försäkringskassan. Totalt uthyrbar area är 18274 kvm som kompletteras med ett P-hus innehållande 477 p-platser.

Energi & hållbarhet
  • Hållbarhetscertifiering: LEED New Construction, Gold
  • Total energianvändning: 104 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 1,85 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • Handelsbanken
  • Nordr Sverige AB
  • AFRY AB
  • Capgemini Sverige AB
Elbilsladdning Spårvagn 200 m Restaurang/café Gym < 500m Garage Cykelförråd Buss < 500m

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Katarina Uppling

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg