Gå till huvudinnehåll

Göteborg Centrum

Grafiska Vägen 2B

Kontor

Yta

894 kvm

Arbetsplatser

40 - 60 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

4

Modernt och ljust kontor

Upptäck Tändstickan 2 - en modern och inspirerande lokal som ger din verksamhet den ultimata arbetsmiljön. Med stora, öppna ytor och toppmoderna faciliteter, så är detta den perfekta platsen för att öka produktiviteten och samarbetet bland dina anställda.

Beläget på en välkänd adress med lättillgänglighet för både bil- och kollektivtrafik, och med gott om parkeringsplatser inklusive laddstationer för elbilar, är Tändstickan 2 den optimala lösningen för din företagslokal.

Missade inte chansen att hyra denna fantastiska lokal - boka nu och ta din verksamhet till nästa nivå!

Adressen välkänd och det är mycket lätt att ta sig till kontoret både med bil och kollektivt. Gott om parkeringsplatser, även med laddplatser.

Planlösning

Större delen har ett öppet kontorslandskap med flera mötesrum i olika storlekar

Området

Det pågår många spännande projekt i närheten av "Tändstickan 2 ooch 3". Fastigheten ligger i ett nytt område som växer fram mellan Göteborg och Mölndal. Idag består omgivningen till största del av industri, men Göteborgs kommun och Mölndals stad har tagit fram en gemensam översiktsplan för att skapa en levande stadsdel med både kommersiella fastigheter och bostäder.

Kommunikationer

Området har ett utmärkt geografiskt läge mellan de två knutpunkterna Korsvägen och Mölndals C. Kollektivtrafiken är bra med tillgång till spårvagn och buss. Därtill ligger fastigheterna med direktanslutning till E6:an där man med enkelhet kan fortsätta söderut mot Malmö, norrut mot Oslo eller österut mot Stockholm. Från centrala Göteborg cyklar du till kontoret på tio minuter. Spårvagnen tar ungefär lika lång tid. Om du vill ta bilen till jobbet ligger E6/E20 och Mölndalsvägen precis intill fastigheten.

Parkering

P-hus och Cykelgarage

Service

I närområdet finns redan idag flera stora livsmedelsbutiker, bensinmackar, restauranger, gym och hotell.

Fastigheten

"Tändstickan 2 och 3" utgörs av moderna och attraktiva kontor i ett av Göteborgs mest expansiva blandstadsområden. Totalt uthyrbar area är 18274 kvm som kompletteras med ett P-hus innehållande 477 p-platser.

Fördelar

  • Skyltläge
  • Parkering & elladdplatser
  • Närheten

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: LEED New Construction, Gold
  • Total energianvändning: 104 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 1,85 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

AFRY AB - Capgemini Sverige AB - Handelsbanken - Nordr Sverige AB

Buss < 500m Garage Elbilsladdning Gym < 500m

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Katarina Uppling

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg