Gå till huvudinnehåll

Stockholm Sollentuna

Kuskvägen 2

Butik Kontor

Yta

240 kvm

Arbetsplatser

10 - 15 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Trevlig fitnesslokal vid Häggviks handelsområde

Vid Häggviks handelsområde finns nu denna trevliga lokal som passar verksamheter inom exempelvis yoga, fitness och hälsa.

Med bra kyla och ventilation i lokalen kan du enkelt hålla i jobbiga och utmanande pass och det finns även ett omklädningsrum med tre duschar.

Du välkomnas av en rymlig entré som är en utmärkt yta för reception eller kundmottagning och det finns bra skyltningsmöjligheter mot det vältrafikerade handelsområdet samt parkering i området.

Låter det här intressant? Välkommen på visning!

Området

Häggvik är norra Stockholms expansiva handelscentrum med ständigt liv och rörelse. I det expansiva handelsområdet finns ett stort utbud av restauranger och butiker med mode, mat, hem och fritid såsom ICA Maxi, Willy’s, Beijer Bygg, McDonalds, Mekonomen och Elgiganten. Här rör det sig människor mellan tidig morgon och sen kväll. I november 2020 öppnar ett nytt handelskvarter i Häggvik med bland annat Willys, Citygross, SATS, Jula och Kronans Apotek.

Kommunikationer

Kuskvägen ligger intill E4 och E18. Härifrån tar du dig med bil till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Utanför huset på Kuskvägen 2 finns det gott om parkeringsplatser för kunderna. Med kollektivtrafik tar du dig fram med buss 522 mot Sollentuna station eller 526 som går till Sergels torg. Önskar ni åka pendeltåg är det Sollentuna Centrum och Häggvik Centrum station som ligger närmast.

Parkering

För mer information, kontakta din biträdande förvaltare.

Fastigheten

En färgsprakande fastighet. I alla fall så har fastigheten inrymt färghandel under en längre period i dess historia. Castellum har ägt och förvaltat denna handels- och kontorsfastigheten sedan 1997.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: EU Greenbuilding
  • Total energianvändning: 35 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Beijer Byggmaterial Aktiebolag - Bilyaa AB - Gracie Barra - Hypoxia AB - MC Shopen Norrort AB - Mekonomen Detaljist Aktiebolag - Tidskriften 2 - Office Depot Svenska AB - Tidskriften 2

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Jennifer Adolfsson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm