Gå till huvudinnehåll

Växjö City

Kungsgatan 5

Kontor

Yta

200 kvm

Arbetsplatser

10 - 30 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

2

Modern kortorslokal med härligt ljusinsläpp och fantastisk utsikt över Stortorget

Varmt välkomna till denna moderna och välplanerade kontorslokal om 200 kvadratmeter där gemensamhetsytor delas med annat företag. Gemensamhetsytorna består av en välkomnande entré med reception och avhängningsmöjligheter, mötes- och samtalsrum i varierande storlekar. En rejäl pausyta i mitten av lokalen som även kan nyttjas till större möten. Flertalet toaletter samt duschmöjligheter för den som gillar att träna på lunchen. Resterande kvadratmeter är en större öppen yta som inte delas med det andra företaget.

Stilrena materialval med grå textilmatta, ljusa kulörer och stora glaspartier. Detta i kombination med härlig utsikt över Stortorget gör detta till ett kontor där det är lätt att trivas.

Det centrala läget gör att hela citys utbud av restauranger, caféer, träningsmöjligheter och butiker finns precis utanför dörren.

Området

I Växjö city verkar man mitt i stadens puls med restauranger, caféer, affärer och kulturställen precis utanför dörren. Här har vi på Castellum ett flertal fastigheter i varierande storlek och profilering, allt från våra vackra sekelskifteshus i kvarter Gripen till vårt moderna World Trade Center med över 1 000 kvadratmeter Co-Working, precis vid stationsområdet. På Storgatan och Kungsgatan finns en mängd butiker och förrättningar och här har vi trevliga lokaler med härligt ljusinsläpp. I kvarter Tullen mitt på Storgatan i korsningen mot Västergatan har vi en centralt belägen fastighet och med en påbyggd gårdsbyggnad med moderna och kreativa lokaler. Växjö är känt för sitt breda utbud och förutom biografer, konserthus, konsthall, museer och stort bibliotek är man nära naturen. Linnéparken och Strandbjörket är stadens gröna oas och ligger vid vackra Växjösjön. Vill du ha en pulserande arbetsplats med innerstadens stora utbud utanför dörren är våra citylägen idealiska alternativ.

Fördelar

  • Centralt läge
  • Modern kontorslokal
  • Flexibla ytor

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Good
  • Total energianvändning: 149 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 4,17 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Aspia AB - Unaman 9 - Capgemini Sverige AB - Deloitte AB - Unaman 9 - E Jacobssons Optik i Växjö AB - Gamla Cigarraffären Växjö AB - Hälsokraft - Landshypotek AB - Unaman 9 - Linné Kapitalförvaltning AB - Månsson Advokatbyrå AB - Råstyrka Gym - Stadium Sweden AB

Buss < 500m Tåg < 500m Gym < 500m Restaurang/café < 500m Markparkering Cykelförråd Konferensservice < 500m

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Erik Persson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Växjö