Gå till huvudinnehåll

Växjö City

Kungsgatan 5

Butik

Yta

200 - 670 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

1

Butikslokal på ett av Växjös bästa citylägen!

Upptäck möjligheterna i en flexibel butikslokal på imponerande 670 kvm, belägen på ett av de bästa butikslägena i hjärtat av city! Här är varför detta är din nästa affärsdestination:

Toppläge i city: Med en yta på 670 kvm får du en imponerande butikslokal som ligger mitt i smeten av stadens pulserande centrum. Detta är platsen där affärer blomstrar och där ditt varumärke kan skina.

Stort flöde av människor: Lokalen har fördelen av att vara belägen där människor rör sig mest. Utnyttja det konstanta flödet av fotgängare utanför din dörr och gör din butik till en naturlig mötesplats för shopping och upplevelser.

Populär parkering "Stortorget": Precis över gatan hittar du den mest nyttjade parkeringen i City. En bekväm lösning för dina kunder som ökar tillgängligheten och attraktionskraften för din butik.

Evenemang och besökare: Med Stortorget som granne kommer din butik att dra nytta av de många evenemang som regelbundet anordnas här. Locka in ännu fler besökare och skapa en livfull atmosfär i din butik.

Stora fönsterpartier för optimal exponering: Ge ditt varumärke den exponering det förtjänar med stora och attraktiva fönsterpartier. Skapa en inbjudande atmosfär och dra blickarna till din butik från gatan.

Flexibel storlek: Anpassa lokalens storlek efter din verksamhet, från 200 kvm till imponerande 670 kvm. Här har du möjligheten att skapa den perfekta butiksmiljön för just ditt företag.

Kontakta oss för mer information och visning för att säkra din flexibla butikslokal på ett av stadens mest eftertraktade lägen. Det är dags att ta din verksamhet till nya höjder och bli en del av stadens framtid!

Området

I Växjö city verkar man mitt i stadens puls med restauranger, caféer, affärer och kulturställen precis utanför dörren. Här har vi på Castellum ett flertal fastigheter i varierande storlek och profilering, allt från våra vackra sekelskifteshus i kvarter Gripen till vårt moderna World Trade Center med över 1 000 kvadratmeter Co-Working, precis vid stationsområdet. På Storgatan och Kungsgatan finns en mängd butiker och förrättningar och här har vi trevliga lokaler med härligt ljusinsläpp. I kvarter Tullen mitt på Storgatan i korsningen mot Västergatan har vi en centralt belägen fastighet och med en påbyggd gårdsbyggnad med moderna och kreativa lokaler. Växjö är känt för sitt breda utbud och förutom biografer, konserthus, konsthall, museer och stort bibliotek är man nära naturen. Linnéparken och Strandbjörket är stadens gröna oas och ligger vid vackra Växjösjön. Vill du ha en pulserande arbetsplats med innerstadens stora utbud utanför dörren är våra citylägen idealiska alternativ.

Fördelar

  • Exponerat skyltläge
  • Växjös bästa cityläge
  • Ledig butikslokal

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Good
  • Total energianvändning: 149 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 4,17 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Aspia AB - Unaman 9 - Capgemini Sverige AB - Deloitte AB - Unaman 9 - E Jacobssons Optik i Växjö AB - Gamla Cigarraffären Växjö AB - Hälsokraft - Landshypotek AB - Unaman 9 - Linné Kapitalförvaltning AB - Månsson Advokatbyrå AB - Råstyrka Gym - Stadium Sweden AB

Skyltläge Sopsortering Buss < 500m Tåg < 500m Gym < 500m Restaurang/café < 500m Konferensservice < 500m Markparkering Stora fönster

Karta

Dokument

Kontaktperson

Affärsområdeschef Växjö

Jenny Rungegård

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Växjö