Gå till huvudinnehåll

Stockholm Bromma/Mariehäll

Karlsbodavägen 13

Butik Lager/Logistik

Yta

660 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Lagerlokal på markplan med direkt access till lastkaj

Här får du som hyresgäst en lagerlokal i markplan vilket underlättar hanteringen av gods.

Planlösningen består av en stor öppen lager-/ butiksyta, några kontor, ett konferensrum och omklädningsrum.

Läget är utmärkt mitt i Bromma/ Mariehäll. Hit kan man ta sig lätt både kommunalt och med bil.

Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information eller för att boka en visning!

Välkommen!

Området

Välkommen till Bromma/Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser och ett område som ständigt utvecklas för att bli en förlängning av innerstaden. Beläget vid Bällstaån och gränsande till Sundbyberg, erbjuder detta område en fascinerande mix av både nya och äldre kontor och butiker. Här möts du av en levande atmosfär där tradition möter modernitet. Utmed den vackra Bällstaån växer nya stadsdelar fram, inklusive det attraktiva bostadsområdet Bromma Sjöstad. Samtidigt pågår spännande utveckling mot Ulvsunda industriområde. Bromma/Mariehäll är inte bara platsen för din framtida arbetsplats, det är också en perfekt knutpunkt för bekvämlighet och nöjen. Inom räckhåll ligger Bromma Blocks, ett imponerande shoppingcenter som inte bara erbjuder en mångfald av butiker utan också ett brett utbud av service. Här finner du allt från shopping och restauranger till andra bekvämligheter. Om du reser mycket är närheten till Bromma Flygplats också en stor fördel. På bara en timmes avstånd har du möjlighet att utforska Visby, Malmö eller varför inte Helsingfors? Sundbybergs centrum, en annan närliggande pärla, erbjuder ytterligare möjligheter till shopping, restauranger och en levande stadskärna. Området genomgår också en transformation mot en modern blandstad, med fokus på att utveckla fler bostäder. Detta skapar en dynamisk och inkluderande miljö där arbete, boende och nöjen samspelar för att skapa en levande gemenskap. Välkommen till Bromma/Mariehäll – där framtid och tradition möts i en pulserande stadsdel!

Kommunikationer

Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig. Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till Solna Station. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd erbjuder tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.

Parkering

Parkando har hand om driften av parkeringsanläggningen. Det finns möjlighet att antingen hyra fasta platser i garage eller hyra rörliga tillstånd utomhus. Det finns även parkeringsautomater i området för kortare besök. Är du intresserad, kontakta Parkando på telefonnummer 08 408 396 38 Vi vill vara ett hållbart fastighetsföretag och vill göra det enkelt för våra hyresgäster transportera sig miljömedvetet. Är du intresserad av att kunna ladda din elbil på jobbet kan du kontakta din Biträdande förvaltare för mer information.

Fastigheten

Fastigheten med gångavstånd till flyget och tvärbanan utanför dörren. Tack vare sin närhet till Bromma flygplats har det här alltid suttit företag med kopplingar till flyg. Fastigheten består av flera byggnader med kontor och samt industriytor som konverterats till handel/Grosshandel.

Fördelar

  • Lagerlokal i markplan
  • Stor öppen lager-/ butiksyta

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Very Good
  • Total energianvändning: 52 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 2,36 kg CO₂ / m², år
  • Laddplatser

Hyresgäster i fastigheten

AB Café Lilla Hörnan Bromma - Bastuspecialisten Ragnar Frunck Aktiebo - Castellum Stockholm AB - Flügger Aktiebolag - Vallonsmidet 8 - Höganäs - inggram - Kintu Enterprises AB - Kungälvs Rörläggeri AB - Vallonsmidet 8 - Kungälvs Rörläggeri Aktiebolag - Loelle AB - Marbodal - Max Gustafsson Invest & Trading AB - Mio Försäljning AB - Betongblandaren 10 - NFG - PRO Kakel och Klinker Sverige AB - Sector Alarm AB - Vallonsmidet 8 - Selga brommabutiken - Skyltbolaget Sweden AB - Tuc Sweden AB - Vallonsmidet 8

Tåg < 500m

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Alan Badareh Marofi

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm