Gå till huvudinnehåll

Kungsbacka Varla

Magasinsgatan 12

Kontor Lager/Logistik

Yta

300 - 1 200 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

0

Kombilokal kontor och lager/verkstad i bra läge!

Möjligheter att hyra kombilokal kontor och lager/verkstad med port i markplan. Ljust kontor med glaspartier. Anpassningar kan göras efter era önskemål för att på den optimala planlösningen.

Välkommen att kontakta oss för mer info och visning.

Området

I norra Kungsbacka, ca två mil söder om Göteborg, ligger norra Varla industriområde. Ett naturnära men ändå centralt industriområde med shopping och kommunikationer runt hörnet. Kungsbacka är en av de mest expansiva kommunerna i Sverige. Lagom pendlingsavstånd till Göteborg och lång kustlinje gör Kungsbacka till en attraktiv kommun. Europaväg 6/20, liksom järnvägen mellan Göteborg och Malmö, går rakt genom kommunen från norr till söder .Kungsbacka stad har medeltida ursprung och idag präglas innerstaden av låg trähusbebyggelse från förra sekelskiftet.

Kommunikationer

Buss kör i närområdet och det finns bra kollektivtrafik norrut mot Göteborg och Mölndal i form av pendeltåg och expressbuss. Söderut mot Varberg, Falkenberg och Halmstad går tåg varje timma. Pendelstationen och busshållplats ligger på gångavstånd och påfarten till E6 ligger ca en minuts färd bort.

Service

I närheten ligger Freeport Designer Outlet och fler restauranger finns att välja på. I Kungsbacka innerstad , som ligger nära, finns gott om caféer och restauranger. Kungsmässan köpcenter med stort utbud av shopping ligger också nära.

Fastigheten

Kontorsfastighet

Fördelar

  • Port
  • Parkering
  • Skyltmöjlighet

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 52 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Team Olmed AB

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Mathias Grahn

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Kungsbacka