Gå till huvudinnehåll

Göteborg Centrum

Vasagatan 46

Kontor

Yta

133 kvm

Arbetsplatser

5 - 10 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

1

Kontor med perfekt läge

Upptäck en sällsynt pärla i form av en fantastisk kontorslokal på Vasagatan 46.
Denna vackra 133 kvm stora lokal är en dröm för företag som letar efter en unik och inspirerande arbetsmiljö mitt i stadens puls. Lokalen är utrustad med moderna bekvämligheter och teknologi för att stödja din verksamhet, inklusive snabbt internet och säkerhetssystem.
Tillräckligt med utrymme för upp till 10 arbetsplatser och mötesrum. Den imponerande takhöjden ger inte bara en känsla av rymlighet utan skapar även en känsla av prestige och elegans. Unika detaljer såsom stuckatur ger en exklusiv atmosfär som sätter din verksamhet i en klass för sig. Beläget i ett anrikt hus med mycket historia.
Vasagatan 46 ligger i hjärtat av staden med tillgång till allt som kan erbjudas så som restauranger, butiker och kollektivtrafik.
Oavsett om du driver ett etablerat företag eller startar något nytt, kommer denna lokal att ge din verksamhet den perfekta miljön att trivas i.
Kontakta oss nu för mer information eller för en visning!

Området

Fastigheten ligger ett stenkast från Avenyn och ingår i ett större bostadskvarter. I omgivningen finns ett rikt utbud av butiker, restauranger och caféer.

Kommunikationer

Mycket goda. Närhet till det mesta. Närmaste spårvagnshållplatsen 100 m.

Service

All tänkbar service finns i omgivningen.

Fastigheten

En anrik äldre fastighet, byggt 1883, med mycket vacker fasad och entré. Innergård finns. Fastigheten ligger på hörnet Vasagatan / Götabergsgatan.

Fördelar

  • Vasastan
  • Unikt kontor
  • Cityläge

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 129 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 19,98 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Capima AB - Enter Arkitektur AB - Jesu Kristi Kyrka Av SDH - Kasiri Mahori Mohammad - Kroatienspecialisten Aktiebolag - Malmström Edström Arkitekter Ingenjörer - Treatis AB - Vasakliniken i Sverige AB - Östberg Marketing & Design AB

Buss < 500m Cykelförråd Restaurang/café

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Katarina Uppling

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg