Gå till huvudinnehåll

Göteborg Centrum

Västra Hamngatan 21

Kontor

Yta

180 kvm

Arbetsplatser

8 - 16 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Spännande möjlighet nära till puls och stadsliv

Nu finns chansen att vara med och påverka utformningen på detta kontor nära stadens puls. Hörnlokal i vinkel med ljusinsläpp från två väderstreck.

Vänligen kontakta för mer information och visning.

Planlösning

Öppen planlösning med mycket ljusinsläpp. Var med och forma slutprodukten efter behov.

Området

Området runt Magasinsgatan har fått ett rejält uppsving under de senaste åren. Denna del av stadskärnan är mycket populär och i närheten finns ett rikt utbud av premiumbutiker, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Stort utbud av goda kommunikationer erbjuds. På bekvämt gångavstånd finns knutpunkten Stenpiren, här finns flertalet förbindelser att tillgå både via spårvagn, buss och båt. Även via Västra Hamngatan finns goda kommunikationer via hållplatserna Domkyrkan och Grönsakstorget.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i området Apcoa 08-556 306 70 samt Q-Park 0771-96 90 06.

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Fastigheten

Fastigheten omfattar en 4-vånings gatubyggnad resp. 3-vånings gårdsbyggnad med gårdsflyglar runt en från plan 1 överbyggd innergård. Byggnaden innehåller kontor och butiker. Mycket fräsch fastighet med fin entré och trapphus. Näromgivningen utgörs av liknande kontors- och butiksfastigheter.

Fördelar

  • City
  • Modernt
  • Service

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 136 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,44 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Advokatfirman Staifo AB - BJELIN Sweden AB - Cinnamon - Eventyr Nine Yards AB - Ljudteknikerna Sverige AB - Plattform Produktion AB - Textforum I Göteborg AB

Buss < 500m Gym < 500m Restaurang/café

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Helena Dellborg

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg