Gå till huvudinnehåll

Västerås Kopparlunden

Varmvalsvägen 15

Kontor

Yta

195 kvm

Arbetsplatser

10 - 18 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

0

Om lokalen

Nyproducerad lokal i attraktiva Kopparlunden

Nu finns chansen att hyra en 195kvm lokal i den nyproducerade fastigheten Koppartorget 4-5 i Kopparlunden. Lokalen är belägen på bottenplan med direkt anslutning till stort parkeringsområde samt närhet till fik och resturanger.
Lokalen har ett stort pentry samt två toaletter varav en RWC. Det finns även ett mindre utrymme som går att använda som städskrubb eller liknande. Resterande yta (se planritning) går att möblera som man själv önskar.

Planlösning

Se bild 2.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med buss. Anslutning med bil från både Östra Ringvägen, Kopparbergsvägen, Pilgatan och E18.

Service

Servicen finns runt knuten med välrenommerade Kopparlundens Bageri, Sunfleet bilpool, laddstation för din elbil, Fitness Health club, gym, samt företagshälsovård och smidig parkering på området. Ett stenkast bort erbjuder Kopparlunden dessutom hotell, biograf m.m.

Om fastigheten

Kopparlunden är ett av Västerås mest dynamiska områden med en inspirerande industrihistorisk miljö. Området är idag utvecklat till Västerås tätaste kontorskluster med moderna kontorslokaler. Inom området finns restauranger, ett café, ett ekologiskt bageri, kontorshandel m.m. I Kopparlunden finns det gott om parkeringsplatser och cykelställ. Den direkta närheten till E18 och Cityringen gör området lättillgängligt ur logistiskt synpunkt samtidigt som Västerås city, med hela dess utbud av butiker, restauranger och service ligger inom promenadavstånd. Dessutom finns Centralstationen på ca 8 minuters promenadavstånd.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter i hela Kopparlundens område.

Energi och hållbarhet
  • Miljöcertifiering: Miljöbyggnad nyproduktion, Guld
  • Energi CO2-påverkan: 0 CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • Försäkringskassan
  • Best Bemanning
  • EDR & Medeso AB
Buss < 500m Garage Gym < 500m Elbilsladdning Markparkering

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrningschef

Axel Sundquist

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Västerås