Gå till huvudinnehåll

Malmö Limhamn

Geijersgatan 4 B

Kontor

Yta

299 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

2

Hyr kontor ett stenkast från Ribban

Nu har vi möjlighet att erbjuda en ljus och luftig kontorslokal belägen på plan två. Lokalen är rumsindelad med kontor och mötesrum i olika storlekar.

Området

Med golfbana som närmsta granne är det aldrig långt till grönytor. Gillar man inte golf finns Ribbans strandpromenad runt husknuten. Nära till stad, hav och strand och gröna fält. Var kan man ha det bättre?

Kommunikationer

3 min gångväg till busshållplatsen Geijersgatan, där buss till de centrala delarna av Malmö tar dig på ca en kvart.

Service

På gångavstånd ligger Limhamns centrum som erbjuder god service i form av bank, apotek, butiker och restauranger mm. I Limhamn har du nära till hav, strandängar, parker och rekreationsområden. Stadsdelen fortsätter att växa och hälften av allt byggande i Malmö stad sker i Limhamn-Bunkeflo.

Fastigheten

Fin kontorsfastighet med gott om p-platser och en trevlig blandning av olika typer av verksamheter. Här finns bland annat kontor, tandläkarmottagning, gymverksamhet, aktivitetshus och konferenslokaler!

Fördelar

  • Anpassningsbar lokal
  • kontor på bra läge
  • uteplats

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 153 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 12,35 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Dansstudion No. 1 i Malmö AB - Dental Design - Ekonomihuset Moberg AB - Förenade Care AB - Henrik Laurin Kiropraktiker KB - Hjärt & kärlmottagningen i Malmö AB - In vitro Plant-tech AB - Limhamns Tandläkargrupp AB - Malmö Kommun - Pike Personal AB - Torekov By the sea - Utmaningarnas hus i Malmö AB

Parkering Buss 50 meter Skyltläge

Karta

Dokument

Kontaktperson

Affärsutvecklare

Håkan Gustafsson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Malmö