Avonova letade efter fräscha lokaler i ett bättre läge och de hittade hem – på Aspholmen. Nu ser man fram emot nystart, julpyntet är redo att hängas upp.

Avonova, som erbjuder tjänster inom företagshälsovård, har hållit till på Pilängen under flera år. När det blev dags att se sig om efter nya lokaler hade de ett par konkreta önskemål.
– Dels ville vi flytta till ett område där det är lätt för kunderna att parkera och där det blir smidigt för våra anställda att ta sig till och från jobbet. Dels ville vi vara nära stan, förklarar områdeschef Christine Swan.

”Mycket etablerat på Aspholmen”

Valet föll på Aspholmen och Boställsvägen 7.
– Det är så mycket som redan är etablerat här på Aspholmen, allt från företag till lunchställen. För våra kunder är det där viktigt, de behöver snabbt kunna ta sig till oss och inte snurra runt och leta parkering. Det handlar om deras produktionstid, förklarar Christine Swan.

Lokalerna, som tidigare hyste ett kontorshotell, har utformats helt efter Avonovas önskemål.
– För oss är flödet i lokalerna viktigt för att kunna arbeta effektivt. Vi behöver också utrymmen där vi kan komma undan, för att exempelvis utföra drogtester på ett diskret sätt.

”Det blir en nystart”

Lokalerna beräknas vara helt inflyttningsklara i mitten av december.
– Det ska bli roligt att få välkomna kunderna till lokaler som vi verkligen är stolta över. Och så ska det bli spännande med ett nytt område där vi kan få kontakt med nya företag.

Och nu packas lådor för fullt?

– Ja verkligen. Och det inhandlas julpynt! År 2023 blir en nystart med kickoff, inflyttning och öppet hus och föreläsningar för våra kunder. Nu kör vi!