Gå till huvudinnehåll

2023-12-12

”Behöver återta positionen – behöver bli fler”

Norrköping

"Ja, jag tycker vi kan kalla det för en nytändning, vi har börjat driva upp tempot. Svensk Fastighetsförmedling behöver återta positionen som den ledande fastighetsmäklarfirman och för att kunna göra det behöver vi bli fler", säger Mattias Törling, kontorschef för Svensk Fastighetsförmedling i Norrköping.

Det var i våras som Mattias Törling och kollegan Johan Lenngren gick in som delägare i Svensk Fastighetsförmedling i Norrköping. Tillsammans med Per Illner, delägare sedan tidigare, driver de nu bolaget som har fått en form av omstart.

I dag är de totalt nio mäklare och har ytterligare tre under utbildning.
"Och vi kommer behöva bli ännu fler. Vi kommer utöver mäklare också behöva en säljkoordinator. För oss är det viktigt att ha ett kontor som alltid är bemannat och sam kan be snabb service till våra kunder", förklarar han.

”Toppenbra skyltläge”

Och här, på Repslagaregatan mitt i city, kan de bli fler. De sitter på 500 kvadratmeter och har alla möjligheter att expandera.
"Vi trivs toppen här. Det är många som passerar och stannar upp och spanar in våra annonser med lediga bostäder. Skyltläget är toppenbra och även tillgängligheten. Som kund är det lätt att ta sig hit och att parkera i närheten", förklarar Mattias och fortsätter:
"Och när det gäller lokalerna har vi ett bra samarbete med Castellum. De återkopplar snabbt och är lyhörda. Vi har bland annat haft synpunkter på ljudet i lokalerna vilket man tagit tag i. Det är tydligt att de vill vara med och se till att vi trivs".

Mer att läsa

Läs artikeln

2024-02-21

”Såg annonsen och blev nyfiken”

2024-02-20

Show, spex och härligt häng – Shotluckan en succé

2024-02-20

Här har Sigma hittat hemmakänslan

2024-02-19

Inbjudan till webinar och lansering av trendrapporten Framtidens arbetsliv 2024

Visa liknande artiklar