Gå till huvudinnehåll

2023-04-05 | 08:26

Castellum utsett till Karriärföretag 2023

Karriär Sverige

Castellum är med på Karriärföretagens lista över de arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.

"Det är glädjande att fler får upp ögonen för fastighetsbranschen generellt och Castellum specifikt då vi har ett fortsatt behov av ny kompetens i branschen och har många varierande karriärvägar internt hos oss. Vår vision är att vara en värd bortom det förväntade och för att skapa det krävs viljan att utveckla och utvecklas tillsammans", säger Hanna Brandström, Head of People and Culture på Castellum.

Över 1 000 företag och organisationer är med i urvalsprocessen där man bland annat kollar på digitala karriärsidor, närvaro i sociala medier, aktiviteter gentemot studenter och attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar. En jury avgör vilka företag som under året kvalificerar till listan, och i år fick alltså Castellum utmärkelsen med följande motivering:

Castellum präglas av en utvecklingsinriktad och kollegial företagskultur med ett brett urval av karriärval vilket lockar många unga talanger. Castellum har lyckats skapa en arbetsplats där man som medarbetare känner sig inkluderad och uppskattad och där man får chansen att vara med och påverka. Genom att ligga i framkant i branschen erbjuder Castellum en spännande arbetsplats som uppmuntrar till nytänkande och innovation.

Mer att läsa

2022-06-22

Så lockas framtidens talanger till kontoret

2021-03-24

Castellums medarbetare i Danmark och Finland erbjuds föräldraledigt i sex månader med 90 procent av lönen

2021-03-19

Jämställd ledning och styrelse - räcker det?

2021-02-02

My Dream Now visar unga en väg in i arbetslivet