Gå till huvudinnehåll

2021-11-20 | 14:38

Elcentrum Väst på passande adress

Kungsbacka

Kollage med två medarbetare från Elcentrum Väst.

Elcentrum Väst fick en nystart när barndomsvännerna Marcus Bergén och Mikael Rosell tog över firman för två år sedan. Efter en storsatsning på grafisk profil, digitalisering, kommunikation och företagskultur blev det i oktober dags för nya lokaler.

Elcentrum Väst har de senaste åren profilerat sig som den lilla elfirman som hanterar stora jobb för kunder som vill ha det lilla extra, enligt Marcus Bergén.

– Oss ska man ringa när man behöver hjälp med ett helt koncept, som att planera belysning av sitt kontor eller sin butik eller sin trädgård, säger han.

Bolaget har mycket att göra och har kunnat nyanställa. Samtidigt ville man utöka sin lageryta. Nyligen flyttade man därför från Magasinsgatan till större lokaler på Energigatan.

– Vi ville vara kvar i Kungsbacka eftersom både kunder och grossister finns i närområdet. Det var svårt att hitta lokaler som kombinerade höglager och kontor, men den här passade våra behov, säger Marcus Bergén.

De 450 kvadratmeterna delar Elcentrum Väst med två andra företag, dels för att enkelt skapa samarbeten och bolla entreprenörsfrågor, dels utnyttja ytan maximalt.

– Vi har försökt tänka till kring hur vi har det och hur vi skapar gemenskap på jobbet – det är viktigt när de flesta tillbringar mycket tid ute hos kund. Här finns till exempel soffa och tv-spel, till och med ett litet gym, så att det ska kännas lite mer som ett ställa att komma hem till än bara ett ställe där man tar en kopp kaffe mellan uppdragen.

Vi på Castellum hälsar Elcentrum Väst varmt välkomna!

Två personer framför en skåpbil.

Mer att läsa

2022-11-02

Holiday Fritid har hittat hem i Kungsbacka

2022-09-15

”Jag gillar Kungsbacka jättemycket – här blir jag definitivt kvar”

2022-06-02

Veteranpoolen skapade mötesplatsen där alla trivs

2022-05-01

Nu sparas det på energin i Kungsbacka