Gå till huvudinnehåll

2022-05-04 | 13:27

En dusch på kontoret - en bra sak!

Jönköping

Illustration av person som duschar.

En dusch direkt efter cykelturen till jobbet eller efter löprundan på lunchen, visst låter det bra? Castellum erbjuder omklädningsrum och dusch i flera av sina fastigheter så… pulsa på!

Vi på Castellum vill ge de bästa förutsättningarna för att starta dagen på bästa sätt. Därför har vi utrustat flera av våra fastigheter med gemensamma dusch- och omklädningsrum.

– Att cykla eller springa till jobbet är både hälsofrämjande och hållbart för miljön. Och vill man göra det ska det finnas duschmöjligheter för alla, menar Johanna Lönn, teknisk förvaltare vid Castellum i Jönköping.

”Väldigt uppskattat”

I dagsläget har följande fastigheter allmänna omklädningsrum: Werket, Droskan, Valutan, Blixten, Visionen, Vilan 7 och Vilan 4. Att omklädningsrummen är gemensamma, för alla i huset, sparar dessutom yta åt hyresgästerna.

– Många uppskattar verkligen det här. Det är skönt att kunna ta cykeln till jobbet och samtidigt hinna duscha av sig innan det är dags att arbeta igen, berättar Johanna Lönn.

Vet du inte var ditt omklädningsrum finns eller saknar du tillträde? Ta kontakt med din fastighetsansvarige så får du mer information om hur det fungerar i er fastighet.

Mer att läsa

2023-06-14

United Spaces öppnar coworking i Jönköping

2023-05-03

”Vill inte vänta 20 år – bara för att man kan”

2023-05-02

5 smarta tips – så sparar ni energi

2023-05-02

Anna på Werket: ”Jag kände här vill jag jobba”