Gå till huvudinnehåll

2023-05-05 | 14:19

”En fantastisk stad att verka i”

Norrköping

"Norrköping är en fantastisk stad att verka i, här finns en positiv företagskultur. Vi ser fram emot att få växa här!" Det säger Torbjörn af Forselles, vd för A Rengörarna, som nu sätter ner bopålarna hos oss på Castellum, på Slottsgatan 148.

Efter att ha fjärrstyrt verksamheten från huvudkontoret i Nyköping under några år bestämde sig Torbjörn af Forselles och hans fru Annette för att börja titta efter egna lokaler i stan. 
"Vi behövde ha ett ställe att vara på här i Norrköping. Vi får fler och fler kunder här och det är svårt att växa om du inte har någonstans att vara. Att hyra lokalen här på Slottsgatan är ett steg i rätt riktning. Här har vi både lager och en samlingsplats där vi smidigt kan ta en lunch eller byta om inför arbetspasset", förklarar han.

 ”Märks att man satsar på företag”

I dagsläget huserar de på drygt 100 kvadratmeter men tanken är som sagt att växa, både vad gäller personal och lokal.

"Norrköping är en expansiv stad, det är många större aktörer som etablerar sig här och ja, framgång föder ju framgång. Dessutom märks det att man satsar på företagare här i stan", konstaterar Torbjörn af Forselles. 

A Rengörarna verkar inom allt från hem- till företagsstäd och har i dag ungefär 100 anställda utspridda i Östergötland, Mälardalen och Sörmland. Och vi kan väl kalla det något av en framgångssaga. För vad sägs om att det hela började med att Anette 1995 tog med sig en dammsugare i familjens kombi och drog i gång verksamheten? Hatten av!

Mer att läsa

2023-05-04

”Det är väl ändå den mysigaste platsen?”

2023-05-03

”Vill inte vänta 20 år – bara för att man kan”

2023-05-02

5 smarta tips – så sparar ni energi

2023-02-22

”Den bästa produkten är den som inte tillverkas”