Gå till huvudinnehåll

2022-10-04 | 11:31

Firande och flagghissning när Castellum och Kungsleden blir ett

Sverige

Tårta och person som hissar en Castellum-flagga.

Efter några månader av intensivt integreringsarbete når samgåendet mellan Castellum och Kungsleden flera efterlängtade milstolpar. Detta firades i början av veckan med flagghissning och tårta på flera platser i landet.

I måndags hissades nya Castellumflaggor på fastigheterna i Kungsledenbeståndet och samtidigt flyttade hyresgästinformation, felanmälan och lediga lokaler in på Castellums webbplats.

För att fira händelsen arrangerades flera lokala flagghissningsceremonier. I Stockholm fick vd Rutger Arnhult och kommunikationsdirektör Anna-Karin Nyman äran att hissa flaggor på Tegeluddsvägen 78.

Under hösten fortsätter Castellum med integrationen bland annat genom att byta ut fysiska skyltar och sätta nya stripes på driftpersonalens fordon. Under ett par veckor pågår en namnbyteskampanj som ska göra hyresgäster och andra intressenter medvetna om att Kungsleden och Castellum nu finns under samma tak. Kampanjen kan ses här: www.castellum.se/kungsleden

”Äntligen är vi tillsammans under ett tak och kan kommunicera som ett gemensamt bolag med våra hyresgäster. Vi har under den här veckan nått efterlängtade milstolpar så som att byta namn på digitala skyltar, flaggor och kläder, få en gemensam webbplats och samma digitala system”, säger Anna-Karin Nyman.

 

 

Mer att läsa

2023-09-05

5 spaningar om framtidens lager- och logistikfastigheter

2023-08-22

Kontorets betydelse för kulturbyggande ökar

2023-08-21

Kontorsarbetare efterfrågar fysisk aktivitet

2023-06-27

Castellum i Almedalen

Rutger Arnhult och Anna-Karin Nyman förbereder flagga inför hissning.
Rutger Arnhult och Anna-Karin Nyman förbereder flagga inför hissning.
Tårta med Castellums logga.
I Lund firades det med tårta från Sjöstrands konditoriet.
Grupp av människor som hoppar vid flaggstång.
Glada miner i Örebro.
Genomskärning av flervåningshus med människor i olika rum.
Kampanjen "Tillsammans under samma tak".