Gå till huvudinnehåll

2023-12-11

Ge bort presentkort i julklapp och stötta Växjö city

Växjö

Att få ett presentkort är alltid lika uppskattat! Förutom att det är en klassisk present som garanterat går hem hos dina medarbetare är det också en chans att gynna det lokala näringslivet. Jacqueline Andersson, samordnare på Växjö Citysamverkan, berättar mer.

Som både samordnare på Växjö Citysamverkan och centrumledare i Tegnérgallerian tar Jacqueline Andersson hand om både befintliga och nya kunder i stadskärnan.
"På Växjö Citysamverkan jobbar vi för våra cirka 230 medlemmar. Vårt mål är att få hit fler besökare och göra Växjö city mer attraktivt."

Presentkort som gynnar cityhandeln

Växjö Citysamverkan erbjuder även presentkort som är giltiga hos större delen av verksamheterna i stadskärnan.
"Presentkorten säljs på alla Pressbyråer i stan, även ute på Campus och på sjukhuset. De allra flesta verksamheter i city är knutna till vårt presentkort, men om man vill veta exakt vilka de gäller hos listar vi alla aktörer på vaxjocity.com/presentkort/."

Att presentkort skulle vara en tråkig julklapp håller Jacqueline inte med om.
"Som medarbetare är det ju mycket roligare att få ett presentkort som är giltigt hos i stort sett alla verksamheter i Växjö city än en vas som man ändå inte behöver. Och som arbetsgivare kan det ju vara svårt att gissa vad ens medarbetare i olika åldrar vill ha, så det är ju lika bra att låta dem själva bestämma. Dessutom är det ju en väldigt bra sidoeffekt att man samtidigt kan stötta det lokala näringslivet!"

För större företagsbeställningar

Förutom att presentkorten går att köpa på Pressbyrån kan Växjö Citysamverkan även bistå vid företagsbeställningar.
"Under hela november och december har vi nisseverkstad här på kontoret. Vill man beställa presentkort till sina medarbetare kan man antingen ringa oss på 0470-407 00 eller mejla till ekonomi@vaxjocity.se. Du får hela beställningen på faktura och vi är oftast klara med beställningen inom 1-2 dagar, beroende på i hur god tid du hör av dig."

Presentkorten gäller i två år. På baksidan finns en QR-kod som man lätt kan scanna med mobilkameran för att hålla koll på utgångsdatum och kvarstående saldo.

Med gott om event

Varje år anordnar Växjö Citysamverkan mellan 7-10 event nere i stan. Ett par exempel är Karl-Oskardagarna, bröllopsmässa, påskäggsjakt i city med fina priser och spökrunda vid Halloween.
" 3 december hade vi även julskyltning. Den är alltid superpopulär och välbesökt. Det är julmarknad på stan och inne på Tegnérgallerian, vi tänder granarna på Stortorget, dansar runt granen och bygger upp en tomteby vid Askelyckan där man kan besöka tomten. Här kan barnen även lämna in sin önskelista", berättar Jacqueline.

Nu i december anordnar Växjö Citysamverkan även flera event i samband med Musikhjälpen.
"Artisterna som bjuds in Musikhjälpens bur är ofta större svenska artister, så vi vill även ge utrymme för en mer lokal scen under veckan. Därför har vi valt att arrangera det vi kallar för Open Stage i samband med vår bössa. Här blir det framträdanden av lokala musiker och andra kulturutövare på Speakers corner under hela veckan."

 Jacqueline Andersson, samordnare på Växjö Citysamverkan

Mer att läsa

Läs artikeln

2024-02-20

Fula ankungen blev hållbar svan

2024-02-20

Mikaels LIA-period ledde till en timanställning

2024-02-19

Små justeringar ger stora effekter

2024-02-19

Inbjudan till webinar och lansering av trendrapporten Framtidens arbetsliv 2024

Visa liknande artiklar