Gå till huvudinnehåll

2021-11-18 | 11:07

Här får vi den rätta hemmakänslan

Jönköping

Interiörbild av kontoret och människor som jobbar vid skrivbord.

De letade efter en mindre, ombonad och mysig lokal och de hittade hem, på Trädgårdsgatan 5 i Jönköping. – Det känns riktigt bra med något helt eget, säger Kristina Hellqvist, byråchef på I Am Content.

Mitt i centrala Jönköping sitter de nu, SEO-firman I Am Content. Högst upp i huset, med vacker utsikt över takåsarna.

– Vi hade kikat runt på lite men det är inte lätt att hitta något för ett mindre företag som oss. När vi kom upp hit föll vi direkt. Det är en ljus, ombonad, trevlig lokal och ger den där rätta hemmakänslan vi var ute efter, förklarar Kristina Hellqvist.

Längtade efter eget

I Am Content är en SEO-firma som hjälper kunder att hamna högt på en Google-sökning. De jobbar med större internationella företag och med små lokala aktörer i trakten. Företaget har vuxit en hel del den senaste tiden och efter att ha suttit i en co-workingyta blev längtan stor, att få något eget.

– Kontoret är vårt första egna, vi har hyrt in oss hos andra tidigare. Det här känns bra, alla i teamet trivs verkligen här.

”Som hemma”

Lokalen är på 126 kvadratmeter och ligger i direkt anslutning till Resecentrum. Och det var i princip bara för Kristina och hennes kollegor att flytta rakt in. För Castellums del handlade det om en mindre återställning av lokalen, efter den tidigare hyresgästen. Och flyttar in, ja det gör de fortfarande.

– Än så länge har vi det mest nödvändiga på plats, men vi fyller på med möbler och inredning varje vecka. Vi vill ha en atmosfär som känns lite som hemma och där man kan hänga tillsammans och det får vi här, konstaterar Kristina Hellqvist.

Exteriörbild av fastigheten.

Mer att läsa

2023-06-14

United Spaces öppnar coworking i Jönköping

2023-05-03

”Vill inte vänta 20 år – bara för att man kan”

2023-05-02

5 smarta tips – så sparar ni energi

2023-05-02

Anna på Werket: ”Jag kände här vill jag jobba”