Gå till huvudinnehåll

2023-10-02 | 09:16 (CEST)

"Här finns utrymme att växa"

Uppsala

Större produktionslokaler, smartare kontorsytor, en närhet till kunderna och till E4:an mot Stockholm = fyrfaldigt bra! Snart flyttar tryckeriet Inprint till en ny adress och vi på Castellum är superglada över att få fortsätta vara med på deras spännande resa.

Inprint, som tillverkar och monterar skyltar och trycksaker, drog i gång sin verksamhet på 125 kvm på Verkstadsgatan för snart 20 år sedan och då började Castellums och Inprints gemensamma resa. Mycket har hänt sedan dess. Inprint har vuxit, blivit fler och fler, och har kunnat byta upp sig till större och större lokaler. 

– Vi är glada och stolta över att ha kunnat stötta Inprints utveckling genom att under åren tillhandahålla rätt lokaler för deras resa, säger Theresa Söderlund, projektuthyrare.

Och snart öppnas alltså dörrarna till deras fjärde adress – Pustgatan 5 i Östra Fyrislund. Lokalerna färdigställs invändigt i detta nu och vd Efongo Imbia och hans kollegor flyttar in i mitten av januari. 

– Vi behövde få fatt i en större lokal som var bättre anpassad för vår grafiska produktion. Dels behövde vi större produktionsytor, dels en bättre kontorslösning, berättar vd Efongo Imbia.

Nya lokalerna behovsanpassade

Och det får de här, på Pustgatan 5, där lokalerna anpassas efter Inprints behov. Den samlade kontorsytan blir betydligt större än dagens och flödet mer anpassat efter produktionsverksamheten.

– Och så kommer vi närmre våra kunder, många finns här i närheten. Vi jobbar också mycket mot Stockholm och här blir det betydligt lättare att ta sig ut på E4:an. Dessutom är allt i lokalerna nytt och fräscht, ja det blir ett avstamp och något positivt som alla ser fram emot.  

Finns det planer på att fortsätta växa?

– Ja, vår målsättning är att bli fler och här, i de nya lokalerna, finns absolut utrymme att växa och att utveckla och bygga på vår produktionslinje.

Mer att läsa

2023-10-02

Vi har fått precis det vi vill ha!

2023-05-16

Det räcker med 30 minuter om dagen

2023-05-10

Sätter betongen under lupp

2023-03-02

"Ett härligt kluster av restauranger"