Gå till huvudinnehåll

2021-10-06 | 12:43

I veckan öppnade äntligen den efterlängtade nya lunchrestaurangen Heat i Kopparlunden.

Västerås Kopparlunden

Närbild på mat.

Att utveckla Kopparlunden står högt upp på agendan för oss i Västerås och en del i det arbete att kunna erbjuda våra hyresgäster bra lunchalternativ inom området. Men, vi vill såklart också locka fler besökare till denna unika industrihistoriska miljö med anor från slutet av 1800-talet. Och vad kan locka mer än god mat och unika miljöer?

- Vi har under ett par år haft dialog med Heat om en etablering i Västerås och nu hade vi äntligen den rätta lokalen. Heat är ett jättefint komplement till området och efterfrågan av denna typ av mat är hög bland hyresgästerna i Kopparlunden, säger Axel Sundquist, fastighetschef @Castellum Västerås.

- Öppningen gick fantastiskt bra och många gäster har uttryckt sin glädje över att vi äntligen har öppnat här i Kopparlunden. Området växer så det knakar och det var verkligen rätt tid för oss att öppna nu. Vi är så glada för all den positiva respons vi fått efter den korta tid vi haft öppet och vi hoppas att det ska gynna alla företag i området! säger Linda Alldén, Restaurangchef på Heat Kopparlunden.

Lokalerna på ca 900 kvm har under våren genomgått en enklare renovering för att anpassas till Heats egna koncept. Restaurangen har öppet alla vardagar och serverar en lunchbuffé med hemlagad husmanskost tillsammans med en stor salladsbuffé . Och du, på fredagar bjuds det dessutom en mumsig dessert, som - om du har tur, kanske består av en redig glassbuffé eller en smarrig pannacotta…

Vi ses i Kopparlunden, smaklig spis 😋🥙

Tre personer under en båge av svarta ballonger.

Mer att läsa

2022-04-29

Postnord om Kopparlunden: Hemmakänslan infann direkt

2022-03-14

Äntligen kan arbetet börja på riktigt

2022-02-17

Nya Kopparlunden – detta gör Castellum

2021-11-18

Kan vi flytta in direkt?