Gå till huvudinnehåll

2022-10-15 | 07:34

Idrottskliniken steppar upp i ombyggda Castellumlokaler 💪💪

Växjö

Gruppträning pågår i en träningssal.

Ja, det det hölls en minst sagt svettig invigning av den nya gruppträningssalen som Castellum på uppdrag av IDROTTSKLINIKEN I VÄXJÖ AB byggt ut. Istället för den klassiska bandklippningen bjöds entreprenörer som medverkat i ombyggnationen in till ett riktigt svettigt step-pass.

Idrottskliniken är en nyckelhyresgäst hos Castellum i Företagsstaden I11 med sin träningsanläggning på 2 632 kvm. Ett ökat intresse för gruppträning samt möjligheten att trygga avstånden på träningspassen är orsaken till att Idrottskliniken valde att fördubbla storleken på en av sina gruppträningssalar i Växjö.
- Alla våra fem anläggningar i Växjö går bra, men det är extra roligt att satsa på lokalen i Företagsstaden I11 som är vår allra första anläggning. Att utöka gruppträningssalen är ett sätt att möta efterfrågan hos våra medlemmar, berättar Patrik Mattsson, VD och delägare på Idrottskliniken Växjö.

Invigningspasset hölls lämpligt nog av Castellums Affärsområdeschef i Växjö, Jenny Rungegård, Jenny, som förutom att ansvara för ombyggnadsprojektet, även är instruktör på just Idrottskliniken.
- Jag älskar gruppträning och att få sprida glädjen i form av ett enkelt men tufft step-pass för våra entreprenörer var en grym avslutning på ett lyckat projekt, säger Jenny Rungegård.
En svettig och lyckad invigning med andra ord - lycka till i de nya lokalerna och steppa loss!

Mer att läsa

2023-05-04

Kör på närproducerad el från Företagsstaden I11!

2023-05-04

Lär känna Admir Smajlovic – ny Fastighetsansvarig

2023-05-04

Bättre inomhusklimat och minskad klimatpåverkan med solfilm

2023-05-03

”Vill inte vänta 20 år – bara för att man kan”