Gå till huvudinnehåll

2022-11-24 | 23:00

Lager 157 - nytt koncept i nya lokaler

Örebro Aspholmen

Kollage med interiör- och exteriörbild från butiken.

Deras butik i Örebro är en av kedjans starkaste i hela Sverige. När Lager 157 nu flyttar blir det till ett ännu bättre skyltläge och in i mer konceptuella lokaler. "Det ska bli spännande att se hur bättre exponering kan få butiken att bli ännu starkare", säger projektledare Mimmi Frank.

Lager 157 grundades 1999 och butiken i Örebro var en av kedjans allra första. Den har, ända sedan start, också varit en av kedjans starkaste.
– Örebro håller samma nivå som storstadsbutikerna i Göteborg, Stockholm och Malmö och har gjort det i flera år, konstaterar Mimmi Frank.

Mer konceptuell

Och nu ska Lager 157 i Örebro alltså få sig ett rejält lyft, nu flyttar man till större lokaler och landar ett bra skyltläge Aspholmen.
– I själva verket flyttar vi bara ett stenkast bort, det är i samma fastighet, precis intill Adolfsbergsvägen, förklarar Mimmi Frank och fortsätter:
­– Det blir en större och en mer konceptuell lokal, där våra produkter blir tydligt exponerade. Den höga takhöjden och stora ytorna gör också att det upplevs mer modernt. Eftersom Örebrobutiken var en av våra första skiljer den sig, i koncept, från de som är nyare. Nu får vi ett Lager 157 som går i enlighet med vårt nya koncept.

”Verkligen ett lyft”

Arbetet med att anpassa de nya lokalerna är i full gång och i början av år 2023 beräknas allt vara klart.

Vad ser du mest fram emot?

– Jag tycker det ska bli jättespännande att se vad vi kan åstadkomma i den nya lokalen, hur pass mycket starkare vi kan bli tack vare bättre exponering och med mer plats för vårt utökade sortiment. Sedan ska det bli otroligt kul att få se hur kunderna kommer uppleva den. Det blir verkligen ett lyft!

Mer att läsa

2023-02-21

Hej hopp - vi leder laddligan!

2022-11-24

Avonova till Aspholmen: "Smidigt och nära stan"

2022-05-11

Vi trivs jättebra på Aspholmen

2022-05-04

Satsning på ett laddat Aspholmen