Gå till huvudinnehåll

2023-10-10

Läget A och O – Dampic har hittat hem

Norrköping

Snacka om ett lyft! Efter att ha suttit trångbodda i en villa har Dampic nu hittat hem i toppfräscha lokaler med rymliga konferensrum, moderna kontor och en bekväm loungedel. Dessutom – enligt vd:n själv – i Norrköpings finaste område. De hade dock ett specifikt krav. "Vi ville ha småkakor", berättar vd Johan Andersson.

Åter till småkakorna strax.

Företaget Dampic tillverkar, utvecklar och säljer ventilationsprodukter. Fabriken ligger i Motala och företaget har kontor i Norrköping, Jönköping och Stockholm. Planen är att etablera sig i ännu fler städer framöver.

”Stans finaste”

Företaget växer alltså och det var i somras som Johan och hans kollegor i Norrköping flyttade in i nya lokaler på Folkborgsvägen, på det så kallad SMHI-området.
"Läget är fantastiskt och stans finaste, så här i Kneippen och vid Motala ström. Vi har nära både till produktionen i Motala och ut på E4:an. Vi åker till Stockholm minst en dag i veckan så det här är geografiskt perfekt för oss. För kunderna är det också enkelt att komma hit och ta ett möte", berättar Johan Andersson.

”Ska vara ordning och reda”

Läget var A och O när de sökte ny adress och även lokalerna i sig, såklart.
"Här fick vi det vi sökte: konferensrum, inglasade kontor, en öppen kontorsyta och en loungedel. Dessutom är arbetsmiljön lugn och tyst. Vi har rätt intensiva arbetsdagar och då är det skönt att kunna ladda om batterierna i en fin miljö."

En annan sak som var avgörande var miljön utanför kontoret.
"Vi vill inte vara i ett industriområde med containers och stökiga lastpallar, det ska vara fräscht och ordning och reda. Castellum planerade superfint för allt det, med bland annat parkeringsplatser och äppelträd."

Och så hade ni ytterligare ett krav? "Ja, jag sa till Castellum att det finns en punkt det står och faller på. När vi har flyttat in behöver ni bjuda på småkakor. De kom med ett stort kakfat!"  

Jessica och Malin från Castellum kom med småkakor som inflyttningspresent. 

Mer att läsa

Läs artikeln

2024-02-20

Show, spex och härligt häng – Shotluckan en succé

2024-02-20

Här har Sigma hittat hemmakänslan

2024-02-19

Inbjudan till webinar och lansering av trendrapporten Framtidens arbetsliv 2024

2023-12-14

Utfasning av lysrör med kvicksilver

Visa liknande artiklar