Gå till huvudinnehåll

2023-10-11

Behöver du låna bil i tjänsten? Vi har lösningen

Örebro Aspholmen

Klarblå volvo med texten Rulla och Castellum logotype på lacken

Att gå, cykla eller åka kommunalt till och från jobbet är ju toppen. Både bra för den egna hälsan och för miljön. Men ibland är det ju så att man faktiskt behöver bil. Vi har nu lösningen. Vi på Castellum har ordnat tillgång till en bildelningstjänst, ja en bilpool helt enkelt. Tillsammans med Rejmes i Örebro finns tre bilar utplacerade på Aspholmen. Så det är bara att boka, låna och köra!

Vi på Castellum och Rejmes har ingått ett samarbete kring deras tjänst Rulla. Med denna tjänst behöver du inte ha en egen bil utan kan boka en bil vid nästa tjänsteärende. Du slipper tänka på service, tvätt och att skifta däck, bra eller hur?!

Från oktober finns det tre bilar som står på utvalda platser på Aspholmen. Framåt hoppas vi även kunna erbjuda detta för våra kunder som sitter i city. Vi lovar inget men jobbar för det.

Hur funkar det?

Som hyresgäst hos Castellum får du fritt medlemskap. Du betalar bara för tiden du bokat och en kilometerkostnad (bränslet ingår i priset).  
Du laddar ner appen Rulla i Sverige till din mobil och skapar ett konto. Inom några minuter är du redo att boka bilen. Appen är även din nyckel när du ska öppna, starta och låsa bilen. När du har använt klart bilen så ställer du tillbaka den där du hämtade den med minst 1/4 tank (tankkort ligger i bilen). På så sätt är vi schysta mot nästa person som ska ha bilen.

Och du, har du valt en elbil så ska laddkabeln alltid sättas in i laddstolpen vid återlämningen.

Var finns bilarna?

Boställsvägen 7 – Renault ZOE

Elementvägen 15 – Renault ZOE

Rörvägen 1 – Volvo XC40

Det går självklart även att nyttja alla andra Rulla-bilar som finns placerade i Örebro. Var de finns hittar du i appen.

Nyfiken eller har frågor om Rulla? Kolla här.

  

Mer att läsa

Läs artikeln

2023-10-11

"Ett helt nytt område växer fram"

2023-10-11

”Aspholmen rätt område för oss”

2023-10-11

”Vill ta tillvara den naturliga energin”

2023-05-04

”Efterfrågan är jättestor”

Visa liknande artiklar