Gå till huvudinnehåll

2023-10-11

”Perfekt lokal – i fantastiskt läge”

Örebro Aspholmen

Grå fastighet med svart skylt ovanför där det står Hemmastadd

Efter att ha suttit utspridda i olika lokaler under flera år har företaget Hemmastadd nu samlat allt och alla under ett och samma tak – på Radiatorvägen i Örebro.

Hemmastadd är – som de själva uttrycker det – en allt i allo-konsult för alla värme- och ventilationsärenden. De fixar luftvärmepumpar till villor, fritidshus, garage och uterum och servar företag – som Circle K och Burger King – med kyl- och frysrum och komfortkyla i butik.

Fram till i våras satt de i tre olika lokaler i Kumla, men att sitta utspridda blev krångligt.
"Det blev ofta besvärligt med leveranser, vi kunde ha personal på plats men i fel lokal. Nu kan vi alla hjälpas åt över blockgränserna. Har vi en utställningshall öppen men ingen säljare eller tekniker tillgänglig kan någon på kontoret hjälpa till i stället", förklarar Peter Enmalm.

”Fantastiskt läge”

Det var i våras som de slog ihop verkstad, lager och utställning. Högst på önskelistan när de letade lokal? Rejäla lagerportar, bra in- och utlastning, lagom mycket kontor i förhållande till lageryta och showroom. Och att landa på Aspholmen.
"Vi ville ha en väldisponerad lokal och det har vi nu, dessutom med ett fantastiskt läge. Aspholmen passar vår bransch med sällanköpshandel. Dessutom är det lätt att hitta hit, parkera, det finns en levande handel här och vi har flera samarbetspartners bara en promenad bort. Det blev klockrent!"

Känns det mer som ett enda företag nu?
"Ja, vi har fått till ett bättre samarbete mellan de olika yrkesgrupperna. Och rent praktiskt är det en jättevinst, det finns alltid någon på plats för att ta emot paket och större gods och vi har alltid någon som tar emot kunder."

Mer att läsa

Läs artikeln

2023-10-11

"Ett helt nytt område växer fram"

2023-10-11

”Aspholmen rätt område för oss”

2023-10-11

”Vill ta tillvara den naturliga energin”

2023-05-04

”Efterfrågan är jättestor”

Visa liknande artiklar