Gå till huvudinnehåll

2022-02-18 | 13:11

Säg hej till Alexander!

Örebro Karriär

Porträttbild av Alexander.

Tidigare bankman, pappa till 2-åring, inbiten golfare och numera kommersiell förvaltare. Säg hej till vår nya kollega Alexander Östlund som tycker att Örebro slår det mesta!

Berätta, vem är du?

– Jag är en omtänksam liten kille från Örebro (skratt!). Nej, vi börjar om. Så här: jag är en örebrokille som brinner för relationer. Jag gillar att mötas och är genuint nyfiken på människor.

Vad känns roligast med nya jobbet?

– Jättemycket! Att få växa i ett helt nytt spår, att hjälpa hyresgästerna att utvecklas och att få följa kundresan. Det är också roligt att få jobba på en arbetsplats som drivs av förändring och framtidstro. Här vill man verkligen utveckla och investera i fastigheterna.

Sedan är det kul att få jobba hårdare mot Örebro, jag älskar stan.

Varför är Örebro så bra?

– Det händer mycket bra här, det finns en positiv och härlig stämning. Dessutom är det en tillräckligt stor stad för att kunna nå drömmar och mål.

Du jobbade på bank förut, vad tar du med dig därifrån?

– Framför allt nyfikenheten på människor, lyhördheten och kunskapen. Här kan jag komma in med ekonomisk kunskap och ge tips på hur kunderna kan utveckla och investera smart. Jag tror att jag kan kommunicera siffror och ekonomi på ett pedagogiskt sätt.

Och som pappa till en liten pojke, vilka föräldra-skills tar du med dig?

– Haha! Ja, kanske förmågan att snabbt ställa om när planer ändras helt, och prata på rätt nivå.

Mer att läsa

2021-05-13

Gratis mensskydd? Självklart!

2023-09-11

Det börjar med Castellum

2023-05-23

Siffror är Åsas grej!

2023-05-16

Kunden står alltid i fokus för Jimmie