Gå till huvudinnehåll

2022-02-21 | 15:07 (CET)

Säg hej till Anna och Roger!

Norrköping Karriär

Porträtt av Roger och Anna.

Den enas motto är att leva fullt ut och undvika det där med att ångra grejer. Den andra seglar gärna fram på motorcykeln. Säg hej till våra nya Castellumkollegor – Anna Lundahl, kommersiell förvaltare, och Roger Emericsson, chef teknisk förvaltning.

Ny på jobbet Anna, vad ser du mest fram emot?

– Att få lära mig nya saker och dra nytta av erfarenheter och nätverk sedan tidigare, jag har jobbat mycket inom näringslivet och handeln i stan. Sedan är det jättekul att Castellum ligger i framkant på så många sätt, det ska bli spännande att vara en del av bolagets framgångsresa.

Du Roger är tidigare gruppchef för energieffektiviseringsverksamhet (puh, långt ord), nu fortsätter du arbeta med hållbara och smarta lösningar!

– Ja, det ska bli roligt att driva den här förändringsresan mot effektivare drift och energi. Här på Castellum finns också verktygen och personalen för att lyckas med det. Det handlar ju inte bara om att byta produkter, det är ingen quick fix.

Du kommer ha hand om fastigheter och personal, hur är en bra chef?

– En bra chef är ödmjuk, lyssnar och pekar samtidigt i rätt riktning. En bra chef kan också på ett bra sätt förklara varför man gör som man gör.

En chef behöver få vila också, hur slappnar du bäst av på fritiden?

– Haha! Ja, det är nog det traditionella (skratt!). Jag gillar att umgås med familjen och spela innebandy. Och så åker jag gärna motorcykel när tillfälle ges.

Nästan samma för dig Anna, förutom motorcykeln då?

– Ja, jag vill också ta till vara på tiden med familj och vänner maximalt. Och så vill jag leva helt och fullt, utan ånger eller dåligt samvete.

 

Mer att läsa

2022-04-05

Säg hej till Tommy - Ny affärsområdeschef i Östergötland

2023-11-30

Elstöd till berörda hyresgäster i december

2023-10-10

”Betyder mycket att få den här möjligheten”

2023-10-10

Trenden i Norrköping tydlig: Nu vill vi tillbaka till kontoret