Gå till huvudinnehåll

2020-10-30 | 14:04

Säg hej till Harrys

Norrköping

Fastigheten med Castellums byggbanderoll utanför.

Efter sex år är restaurangkedjan Harrys tillbaka i Norrköping och den här gången hos Castellum, med ett nytt koncept och i nya lokaler i stans nöjesstråk.

Det är i Castellums fastighet Gamle Bro, vid före detta Trappan, som den kände Norrköpingskrögaren Johan Doverhjelm nu satsar på att sätta Harrys på Norrköpingskartan igen. Och det är på många sätt ett nytt koncept, förklarar han.

– Inget är sig likt sedan Harrys stängde, det är i princip bara loggan som är den samma, berättar Johan.

Numera är det ett mer renodlat restaurangkoncept och en mötesplats för människor i alla åldrar. Vad sägs till exempel om shuffleboard eller om en avslappnad loungedel?

Norrköpings nya nöjesstråk

Restaurangen har 150 platser på bottenplan med en större uteservering mot Motala ström. Dessutom finns en stor festvåning för julbord, shower och konserter.

Castellum är glada över den satsning som görs i lokalerna och för hela området kring Motala Ström som nu har blivit Norrköpings nya nöjesstråk.

Porträtt av Johan Doverhjelm.

Den kände Norrköpingskrögaren Johan Doverhjelm har ungefär 20 års erfarenhet i branschen och har bland annat drivit Otten, Pub Wasa, Munken och senast Sjöstugan i Kolmården.

Mer att läsa

2023-05-04

”En lokal mitt i stan – perfekt!”

2023-05-04

”Det är väl ändå den mysigaste platsen?”

2023-05-03

”Vill inte vänta 20 år – bara för att man kan”

2023-05-02

5 smarta tips – så sparar ni energi