Gå till huvudinnehåll

2022-05-04 | 09:00

Service i fokus när Kistaprojektet a:place får privatliv och arbetsliv att samspela

Stockholm a:place Kista

Visualisering av a:places exteriör.

I Kista skapar Kungsleden, som är en del av Castellum, en livsplats som sätter människan i centrum. A:place utformas helt utifrån människans behov för att underlätta livspusslet. Fokus är serviceutbudet med mötesanläggning, café och gym i bottenplan, tillgängliga både för hyresgäster och de som verkar, vistas och bor i området.

Med stöd från forskning och experter har a:place utformats för att samspela mellan arbete och privatliv. En attraktiv plats med framträdande design anpassad för olika behov: kreativitet, platser för avkoppling, fysisk aktivitet samt fokusarbete och inte minst, exceptionell service.

Som exempel erbjuds hundpassning, utearbetsplatser, biltvätt, fredagskasse, handy guy, podcaststudio, cykelservice, kemtvätt, ute- och inne gym, PT, yoga, lunch och catering.

Robert de la Motte, affärsområdeschef i Kista, betonar betydelsen av ett utvecklat serviceutbud:

– Efterfrågan vi ser från marknaden är att det är viktigt att den plats företag etablerar sig på också kan erbjuda service och tjänster som stödjer företagens verksamheter och underlättar för medarbetarens livspussel.

Visualisering av a:places reception.

I a:places lounge, husets hjärta, kommer den öppna spisen vara en självklar mötesplats som står för harmoni och gemenskap.

För att ta hand om hospitality i lounge och entré samt driva mötesanläggning, gym och café har Kungsleden och Castellum valt att samarbeta med serviceoperatören I Know a Guy.

– Det är fantastiskt kul att tillsammans med Castellum utveckla konceptet a:place provided by I Know a Guy. Hela projektet ligger verkligen i framkant när det gäller hur man tänker kring platser och kunderbjudande. Vi ser fram emot att leverera förstklassig service, tjänster och fortsätta att utveckla platsen och serviceutbudet tillsammans med både Quick Office som hyresgäst och Castellum, säger Fredrik Backsell, vd på I Know a Guy.

Redan den 1 juni öppnar Quick Office coworkingytorna och den 15 september beräknas hela a:place slå upp portarna.

Castellum och Kungsleden blir efter uppköpet i vintras ett fullt integrerat bolag med ett allt större och växande fastighetsbestånd till kundernas och närområdets fördel.

Mer att läsa

2023-06-27

Det är i Kista det händer!

2023-06-26

We Run Kista - Ett hälsosamt initiativ för gemenskap och rörelse.

2023-05-15

Vakansa - företaget som tar vara på tomma lokaler

2023-09-14

Så arbetar Castellum med neurodesign