Gå till huvudinnehåll

2021-06-11 | 08:22

Stångs Magasin till Mjärdevi

Linköping Mjärdevi

Exteriörbild av Collegium.

Äntligen står det klart med ny restaurangverksamhet i Science Park och Mjärdevi 🙌 Vi har glädjen att välkomna STÅNGS MAGASIN AB som i höst slår upp portarna till en modern oas, där både mat och miljö kommer genomsyras av hållbarhet.

Att utveckla Mjärdevi står högt upp på agendan för oss på Castellum och vår vision är att skapa en attraktiv mötesplats, där du inte bara arbetar utan möts, tränar och äter - det ska bli ett pulserande område för alla i Linköpingsbor!

- Detta är lite av en match made in heaven. Vi är två verksamheter som båda har stort fokus på hållbarhetsfrågor, så att välkomna Stångs till Mjärdervi och Castellum känns extra kul. Med denna restaurang kompletterar vi också utbudet i området helt i enhetlighet med vår vision, säger Alexander Barhanko, Kommersiell förvaltare på Castellum.

Den nya restaurangen kommer att ha ca 300 sittplatser och servera lunch, frukost, fika, mat för avhämtning samt catering. Castellum hälsar Stångs , hyresgäster och alla Linköpingsbor välkomna till Mjärdevi 💚

Mer att läsa

2022-11-23

Som en gigantisk powerbank

2021-11-09

Fulladdat i Mjärdevi!

2021-09-06

Mjärdevi 2.0 – större, grönare och med mer puls

2021-09-06

Unik batterilagring till Vita huset