Gå till huvudinnehåll

2023-06-14 | 14:07

United Spaces öppnar coworking i Jönköping

Werket Jönköping Coworking

I november öppnas dörrarna till den nationella coworking-aktören United Spaces senaste satsning: ett cutting-edge koncept på 1500 kvm mitt i centrala Jönköping. United Spaces Jönköping blir en del av Werket, Castellums nya destination för näringslivets utveckling i regionen.

På det gamla slottsområdet i centrala Jönköping går fastighetsägaren Castellum in i slutfasen av nyetableringen Werket, där en befintlig tegelfastighet från 1970-talet förädlas till en spännande och livfull kontorsfastighet. Ambitionerna är högt ställda: detta ska inte bli vilket kontorshus som helst, utan snarare ett nytt nav där regionens näringsliv kan nätverka och utvecklas tillsammans. Dynamiskt, nytänkande, hållbart och inkluderande är några av värdeorden för fastigheten, som kommer certifieras enligt både BREEAM och WELL.

Som ett viktigt led i detta ska Werket självklart erbjuda det senaste inom coworking: flexibla, innovations- och relationsfrämjande arbetsmiljöer för alla typer av verksamheter och företag.

Ansvariga för detta blir United Spaces, en av Sveriges ledande coworking-aktörer med tidigare etableringar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Helsingborg.

– Den här etableringen känns inte bara otroligt spännande utan också helt rätt. Det finns en tydlig efterfrågan i regionen, inte bara på smidiga och inspirerande coworking-miljöer och skräddarsydd service, utan också den typen av utvecklingsdrivet nätverkande och innehåll som vi kommer att erbjuda, säger Emelie Mannheimer, vd på United Spaces.

Inom ramen för den 1500 kvm stora anläggningen vill vi skapa den smidigaste, mest inspirerande och affärsdrivande arbetsplatsen i Jönköping. Här kan du som medlem jobba antingen i egen kontorsmiljö eller i de flexibla lounge-miljöerna – oavsett vilket uppmuntras och stöttas medlemmarna i att ta del av anläggningens, fastighetens och regionens affärsnätverk.

– Med United Spaces framåtlutade och varumärkesstarka coworking-erbjudande adderar vi en viktig pusselbit både till Werket och Jönköpingsmarknaden. Vi är övertygade om att det här kommer att bli en framgångsrik satsning och ser mycket fram emot den nya etableringen, säger Andreas Georgii, affärsområdeschef Castellum Jönköping.

Mer att läsa

2023-07-03

Nya hyresgäster till Werket

2023-05-02

Anna på Werket: ”Jag kände här vill jag jobba”

2022-02-10

”Vi kommer inte arbeta på samma sätt som innan”

2022-01-12

Ett upplyst Werket