Gå till huvudinnehåll

2023-06-27 | 08:46

Det är i Kista det händer!

Stockholm Kista

Välkommen till Kista, Stockholms innovativa knutpunkt och hjärtat av framtidens arbetsliv! Låt oss ta dig med på en dag i Kista, där skönt häng, matkultur, grönska och trivsel samsas på ett unikt sätt.

Börja din dag på vårt grönskande boutiquekontor eller varför inte i orangeriet utanför Kistas nya mötesplats, a:place, beläget i hjärtat av Kista. Här kan du välja om du vill jobba ostört, eller i sorlet tillsammans med andra i den ombonade loungen. Du har alltid någon som kan fixa det du själv inte hinner med, som att passa hunden, beställa matkassar eller boka en taxi. Testa gärna vårt inne- eller utegym för att bryta av men en paus för fysisk aktivitet. Cafét erbjuder frukost, fika och lunch beroende när du tog ditt träningspass. Likt de härligaste hem står dörren alltid öppen för dig, dina gäster och dina grannar i området. 

Under lunchen tycker vi att du ska utforska Kistas matkultur, och inget representerar den bättre än vår omtyckta foodtruck, El Birria på Kista Ones prunkande gröna innergård. Med ett brett utbud av läckra maträtter med ursprung från Mexico serverade med passion och kreativitet, är det en perfekt plats för en smakfull paus. Njut av smakerna och känn energin som den grönskande innegården bidrar med. Nytt bränsle är tankat för att fortsätta dagen!  

Fortsätt att utforska Kistas grönskande oaser. En kort promenad bort ligger den coola Plåtparken, precis i anslutning till Kista Innovation Park. Här kopplar du av till sköna toner, äter streetfood och njuter av något kalt i glaset medan du lutar dig tillbaka i en skön solstol, hänger med kollegor eller bara låter kreativa tankar flöda i den skönt avslappnade miljön. Plåtparken är det självklara stället för en AW, pizza, drink eller gaming under solen till sköna vibbar från DJ-båset. Njut av liveupplevelser och musik i Kistas ljuvliga sommaroas.

På vägen tillbaka till kontoret kan du passera Kistas mest unika karaktär - Det Arroganta Svinet.

 En legendarisk och omtalad BBQ-restaurang som startade i en bilverkstad i Jordbro och vars ”brisket”, lockat besökare från hela världen. Om du vill uppleva kött med en subtil röksmak, perfekta sältan och magisk mörhet så ska du avnjuta middagen just här. Det Arroganta Svinet är en påminnelse om att inte ta sig själv på för stort allvar och att omfamna det oväntade. Det symboliserar Kistas modiga och nytänkande anda, där vi vågar bryta mönster och utmana konventioner.

I Kista får du mer än bara en arbetsplats - du får en levande och inspirerande miljö där du kan trivas och må bra. Upptäck innovation, matkultur, grönska och skönt häng redan idag! 

Välkommen till Kista, där Castellum skapar en arbetsplats för framtidens pionjärer!

Mer att läsa

2023-05-15

Vakansa - företaget som tar vara på tomma lokaler

2022-10-07

a:place – från work-life balance till life balance

2022-05-04

Service i fokus när Kistaprojektet a:place får privatliv och arbetsliv att samspela

2023-09-14

Så arbetar Castellum med neurodesign