Gå till huvudinnehåll

2022-11-23 | 23:00

"Vi gör något riktigt bra här"

Jönköping

Bartender som häller upp sand på en shuffleboard.

Det händer grejer på O´Learys i Jönköping – restaurangen blir dubbelt så stor och utökar med fler nöjen. "Tillsammans med Castellum gör vi något riktigt bra här", säger ägaren Mikael Wigren.

Äntligen och efterlängtat! Så beskriver ägaren Mikael Wigren känslan av att vara i gång med utbyggnationen och förvandlingen av O´Learys i Jönköping.
– Vi har under flera år haft planer på att bygga ut men så kom pandemin emellan och vi tvingades dra i handbromsen. Efter en så här lång betänketid känns det fantastiskt skönt att allt börjar falla på plats, berättar han.

Utvecklar med fler nöjen

På vilket sätt förvandlas baren då? Jo, dels kommer ytan att utökas med det dubbla – från 600 till 1 300 kvadratmeter – dels blir sportbaren en del av kedjans ”eatertainment”-koncept. En plats där mat, dryck och sport möter andra nöjen.
– Här ska du kunna hänga med familjen, vännerna eller företaget och göra mer än att dricka öl och titta på sport. Kanske fajtas i en trekamp? Eller köra några serier bowling en tisdagskväll? Det blir fler happenings runt maten helt enkelt, berättar Mikael Wigren.

Uteservering mot Vättern

Förutom att grannlokalen – som lämpligt nog blev ledig – ska renoveras passar man även på att fräscha upp de befintliga lokalerna. Allt beräknas vara färdigt under hösten 2023.
– Vi kommer att skapa en ljusare och fräschare helhet. Det behöver inte vara mörkt och murrigt bara för att det är en sportbar.

Vad ser du mest fram emot?

– Mycket. Inte minst den nya uteserveringen som kommer att byggas på kortsidan. Det blir en fantastisk servering, med kvällssol och utsikt mot Vättern, säger Mikael Wigren och fortsätter:
– Det känns fantastiskt roligt, det här blir en bra mötesplats för både vardag och fest. Tillsammans med Castellum gör vi något riktigt bra här.

Foto: O´learys

Mer att läsa

2023-06-14

United Spaces öppnar coworking i Jönköping

2023-05-03

”Vill inte vänta 20 år – bara för att man kan”

2023-05-02

5 smarta tips – så sparar ni energi

2023-05-02

Anna på Werket: ”Jag kände här vill jag jobba”