Gå till huvudinnehåll

2023-10-02 | 09:44 (CEST)

Vi har fått precis det vi vill ha!

Uppsala

De satt utspridda i olika lokaler och ville samla truppen i något fräscht och modernt i centrala Uppsala. Sagt och gjort, snart flyttar Söderberg & Partners in i nya Kungspassagen med många mötesrum, sociala ytor och – inte minst – en efterlängtad takterass.

Söderberg & Partners, som hjälper företag med pensioner, försäkringar och kapitalförvaltning, hade blivit trångbodda. Efter att ha suttit på Östra Ågatan i Uppsala under många år, utspridda i olika lokaler, var det dags att hitta ett nytt hem.

– Vi längtade efter att samla ihop oss och så plötsligt dök det här upp när vi pratade med Castellum, möjligheten att flytta in i Kungspassagen, berättar Jan Stensson, pensions- och försäkringsrådgivare vid Söderberg & Partners.

Gott om mötesrum

Och nu längtas det. I slutet av året går flyttlasset till de nya lokalerna, lokaler med totalt åtta mötesrum. Något som stod högt på önskelistan.

– Nu kommer vi alltid kunna gå undan och ta korta samtal, ett teamsmöte eller sitta ner med kunderna. Vi slipper stå i kö för att få ett eget rum, förklarar Jan Stensson.

Fler mötesrum alltså och mer ändamålsenliga lokaler där varje kvadratmeter nyttjas på ett genomtänkt sätt.

– Lokalerna är professionellt utformade med rätt ljus, rätt ljudnivåer och i vår anda. Dessutom på en bra och central adress där vi syns och det är viktigt för oss. Det blir nära för kunder att hälsa på och lätt att parkera. Ja, det här blir ett jättelyft.

”Kan planera större event”

Och så var det det där med takterassen.

– Fastigheten i sig lockade absolut och takterassen, där vi har möjlighet att hyra konferensrum, gör inte saken sämre. Vi kan planera större event, utan att belasta de egna ytorna.

Vad ser ni mest fram emot? 

– Att landa i ny miljö. Det blir en nytändning för hela företaget att få sitta tillsammans. 

Och så åter till takterassen.

– Ja men alltså, väljer vi att ta kundmöte där under vår eller sommar har vi en 360-vy och det är ju oslagbart. Vi har fått precis det vi vill ha, nu väntar vi bara på att få flytta in!

Mer att läsa

2023-10-02

"Här finns utrymme att växa"

2023-05-16

Det räcker med 30 minuter om dagen

2023-05-10

Sätter betongen under lupp

2023-03-02

"Ett härligt kluster av restauranger"