Gå till huvudinnehåll

2023-05-02 | 09:12

”Vi stoltserar gärna med våra lokaler”

Jönköping

De flyttade in i nya kontoret mitt under pandemin, till en början ekade lokalerna tomma. Nu har digitala byrån Toxic i Jönköping utökat med betydligt fler kvadratmeter och med ett supersmart låssystem.

Ja, det ekade till en början tomt i lokalerna när Toxic flyttade in i den 500 kvadratmeter stora kontorslokalen på Slottsgatan för två år sedan. 
"Allt eftersom samhället öppnade upp kunde vi börja använda vårt nya kontor mer och mer. Det blev snabbt uppskattat, både av medarbetare och kunder", berättar Mirjam Lewin, marknadschef på Toxic.

Med rum för alla

Toxic har i dag 70 medarbetare fördelade på tre kontor – i Jönköping, Borås och Anderstorp. Under förra våren bestämde de sig för att utöka sina ytor i Jönköping, med ytterligare 250 kvadratmeter. En ombyggnation drog i gång och i början av året stod det klart för inflytt.
"Här finns verkligen rum för alla typer av samlingar och ytor för sociala umgängen och kreativa workshops. Den som vill jobba ostört kan göra det och den som trivs när det händer saker runtomkring kan välja att sitta i det öppna kontorslandskapet", berättar Mirjam Lewin. 

Låser upp med mobilen

Ett annat plus, förutom de rymliga ytorna, är det nya passersystemet Accessy. Ett system som gör att medarbetarna slipper släpa runt på nycklar för att ta sig in på kontoret. 
"Nu kan vi låsa upp dörrarna med mobilen vilket är otroligt smidigt", berättar Mirjam Lewin.

Så. Summa summarum? 
"Summa summarum stoltserar vi gärna med våra lokaler och bjuder med glädje över kunder till oss då vi själva tycker att trivselfaktorn är väldigt hög." 

Mer att läsa

2023-05-02

5 smarta tips – så sparar ni energi

2023-05-02

Anna på Werket: ”Jag kände här vill jag jobba”

2023-05-02

”En enorm skillnad – ett modernt hus”

2023-05-02

I rätt tid, i rätt läge – ny outlet på Solåsen