Gå till huvudinnehåll

2023-02-21 | 11:13

”Vi tar gärna emot tips och idéer”

Växjö

En anställd person på Rituals går ut genom entredörren på en röd matta

Nu satsar vi stort på citygallerian Tegnér i Växjö. "Vi vill göra gallerian så attraktiv som möjligt, här vill vi ha mycket liv och rörelse alla dagar", förklarar Annie Börjesson, uthyrningskoordinator vid Castellum i Växjö.

När Castellum slogs samman med fastighetsbolaget Kungsleden blev vi inte bara flera kollegor rikare, vi fick nya fastigheter med nya härliga hyresgäster också. Som citygallerian Tegnér i Växjö. 
"Vi har många fastigheter på andra sidan city, som vid Stortorget, så det här var ett bra tillskott för oss. Det känns roligt att kunna erbjuda alla lägen i stan", säger Annie Börjesson.

”Viktigt behålla en bra mix”

Framöver kommer det att göras flera satsningar på gallerian, i nära samarbete med Citysamverkan. De kommer hjälpa oss på Castellum att skapa aktivitet och innehåll i gallerian.
"Vi tänker oss också att gångstråket genom gallerian kan nyttjas på nya sätt. Det kan vara en pop up-yta för några som vill prova sin affärsidé och varför inte en kaffe- eller juicebar. Finns det fler idéer tar vi tacksamt emot", säger Annie Börjesson och fortsätter:
"Vi är måna om att behålla och utveckla en bra mix i gallerian." 

”Alla måste ta ansvar”

En av hyresgästerna som har bott in sig i citygallerian är butiken Rituals. Och de trivs riktigt bra, både med läget och med det faktum att det är öppet även söndagar. 
"Vi finns här alla dagar i veckan vilket känns härligt. På söndagarna – när det är lite lugnare – finner vi mer tid med kunden där vi kan fördjupa samtalet och mötet", berättar Susanne Andersson, nordisk marknadschef vid Rituals. Precis som för Castellum står hållbarhet högt på agendan för Rituals. 
"Vi sätter upp hållbarhetmål på allt vi gör. I början av förra året blev vi dessutom B Corp-certifierade, vilket är ett kvitto på att vi bedriver vår verksamhet på ett hållbart och transparent sätt. Att vi uppfyller högsta miljömässiga och sociala standarder."

Varför är det viktigt för er?
"Vår planets välmående är det viktigaste vi har. Vi har kommit till en punkt där vi alla måste förändra vårt sätt att leva och agera för att minska miljöpåverkan. Både privatpersoner och företag måste ta sitt ansvar i den här frågan."

 

Mer att läsa

2023-05-04

Kör på närproducerad el från Företagsstaden I11!

2023-05-04

Lär känna Admir Smajlovic – ny Fastighetsansvarig

2023-05-04

Bättre inomhusklimat och minskad klimatpåverkan med solfilm

2023-05-03

”Vill inte vänta 20 år – bara för att man kan”

Har du idéer, kontakta Annie Börjesson!

Uthyrningskoordinator

Annie Börjesson