Gå till huvudinnehåll

2021-11-02 | 09:44

Vi vann årets Let's Create-pris!

Norrköping

Prismottagarna med blommor och diplom.

I fredags var det äntligen dags för Handelsgala i Norrköping 🌟🌟 Och det är ju som bekant ganska roligt att vinna priser, speciellt sådana som betyder mycket för ett helt samhälle.

Att vara samhällsbyggare innebär bland annat ett fokuserat arbete med att utveckla stadskärnan till en trygg och attraktiv plats för stadens innevånare. Och det är just det arbetet som Castellum i fredags prisades för på Handelsgalan, en gala som arrangeras av Norrköpings kommun.

- 🗨️ Att uppmärksammas för vårt arbete på detta vis är ett kvitto på att arbetet vi gjort och gör, faktiskt gör skillnad för Norrköpingsborna. Vi är både glada och stolta över och ser fram emot att fortsätta utveckla Norrköping, säger Emil Colldin, Affärsområdeschef på Castellum.

Castellum vann årets Lets Create-pris tillsammans med Stadsrum Fastigheter, Lundbergs Fastigheter och FÖRVALTNINGS AB MAGNENTUS för ett gediget arbete med att utveckla Norrköpings stadskärna.

✔️ Lets Create-priset är ett pris som tilldelas en person eller ett företag som lyft fram de goda krafter som finns i samhället och som aktivt har bidragit med att stärka samarbetet mellan skola och näringsliv.

Mer att läsa

2023-05-04

”En lokal mitt i stan – perfekt!”

2023-05-04

”Det är väl ändå den mysigaste platsen?”

2023-05-03

”Vill inte vänta 20 år – bara för att man kan”

2023-05-02

5 smarta tips – så sparar ni energi