Gå till huvudinnehåll

2018-11-22 | 08:00 (CET)

Castellum anställer Projektutvecklingschef

Castellum har utnämnt Örjan Rystedt till Projektutvecklingschef på Castellum AB. Örjan kommer närmast från rollen som Manager Project Development på Skanska Fastigheter Göteborg AB och har lång erfarenhet från flera roller som projektchef inom både Skanska och NCC.

Som projektutvecklingschef kommer Örjan att ansvara för att driva projektutveckling, både vad gäller metod och hantering av stora projekt, i samarbete med projektorganisationerna i Castellums fyra olika regioner.

”Vi ser fram emot att Örjan, genom sin omfattande erfarenhet inom projektutveckling kommer att fortsätta utveckla och driva Castellum-koncernens projektarbete”, säger Henrik Saxborn.

Örjan tillträder sin nya roll 1 januari 2019 och rapporterar direkt till VD, Henrik Saxborn.

För ytterligare information kontakta:
Henrik Saxborn, verkställande direktör Castellum AB, 031 60 74 50
www.castellum.se

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Fastigheternas värde uppgår till 87,5 miljarder kronor och utgörs i huvudsak av lokaler för kontor, lager/logistik och samhällsfastigheter med en uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvm. Castellum verkar genom en decentraliserad organisation med stark lokal närvaro i ett 20-tal städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors.
   Castellum har under 2018 tilldelats flera utmärkelser för sitt hållbarhetsarbete, bland annat Global Sector Leader av GRESB vilket innebär att Castellum rankas som etta i världen inom sektorn kontors- och logistiklokaler samt nivå guld för bolagets hållbarhetsrapportering från EPRA (European Public Real Estate Association). Castellum är dessutom som enda nordiska fastighets- och byggbolag invald i Dow Jones Sustainability Index (DJSI), som inkluderar de bolag i världen som presterar bäst inom hållbarhetsområdet.
   Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.

Castellum AB (publ), Box 2269, SE-403 14 Göteborg | Org. nr 556475-5550   | Tel 031 60 74 00

Dokument och filer

Pressmeddelande 181122 (PDF)

Fler pressmeddelanden

Visa fler pressmeddelanden