Gå till huvudinnehåll

2023-09-13 | 07:00 (CEST)

Castellum hyr ut 5 100 kvm i Brunna

Brunna Örnäs

Castellum och DS Smith tecknar ett hyresavtal på Mätarvägen 43 i Brunna, på 5 144 kvm. Hyresavtalet sträcker sig till januari 2031.

”Vi är glada över att välkomna ytterligare ett nytt spännande företag, DS Smith, till området. Våra moderna, effektiva lokaler med bra prestanda som dessutom har en solcellsanläggning på taket kommer passa DS Smith verksamhet som handen i handsken”, säger Sven Stork, region-vd i Stockholm.

DS Smith är en ledande leverantör av hållbara förpackningslösningar som verkar globalt. Flytten till Brunna är en satsning för region Stockholm/Mälardalen där DS Smith ökar sin befintliga lageryta för att bättre kunna ge service åt kunderna inom denna region. DS Smith tillträder lokalen den 1 februari 2024.

”Vi anser att Brunna är ett perfekt läge för oss logistiskt, vi har ett flertal befintliga kunder inom detta område och lokalen i sig med solpaneler och LED belysning passar in i vår strategi att vara en ledande leverantör av hållbara förpackningslösningar”, säger Fredrik Axelsson, DS Smith.

I Brunna, norr om Stockholm, utvecklas just nu ett av Stockholms bästa logistikområden med moderna och flexibla lokaler för lager, logistik, industri och handel på ett strategiskt läge. Castellum äger drygt 180 000 kvm bebyggd och byggbar mark i Brunna, fördelat på sex fastigheter.

Affären i korthet

Yta: 5 144 kvm
Avtalstid: 7 år
Hyresgäst: DS Smith

För mer information vänligen kontakta:
Sven Stork, region-vd i Stockholm, Castellum, 0708-24 40 96, sven.stork@castellum.se
Anders Hägglund, affärsområdeschef Brunna, Castellum, 073 – 809 43 24 anders.hagglund@castellum.se

Dokument och filer

Castellum hyr ut 5 100 kvm i Brunna (PDF) Brunna Örnäs (JPEG)

Fler pressmeddelanden

Visa fler pressmeddelanden