Gå till huvudinnehåll

2020-05-18 | 08:00 (CEST)

Castellum hyr ut 965 kvm i kontorshuset Blenda på Lindholmen

Fastighet Blenda på Lindholmen i Gbg
Castellum har tecknat hyresavtal med Annotell avseende en kontorslokal om 965 kvm i kontorshuset Blenda på Lindholmen i Göteborg.

Annotell är ett snabbväxande start up-företag inom artificiell intelligens och maskininlärning med kunder inom fordonsindustrin. I augusti flyttar de sitt kontor till kontorshuset Blenda som är beläget på Lindholmspiren 7 mitt i den dynamiska och expansiva miljön på Lindholmen.
"För oss är det självklart att sitta på Lindholmen, Göteborgs tech-centra. Vi jobbar med framtidens bilar, och är det någonstans i Göteborg det händer så är det här ute", säger Oscar Petersson, vd Annotell.

Castellum är en av de största ägarna av kommersiella fastigheter på Lindholmen. Kontorshuset Blenda om 9 100 kvm uppfördes 2017 och är Castellums senaste tillskott till området.                            

"Annotell sökte efter större lokaler för att kunna fortsätta växa och vi är glada att kunna välkomna dem till Blenda och Castellum som hyresgäster", säger Mikael Käck, affärsområdeschef på Castellum i Göteborg.
 

För ytterligare information kontakta:
Mikael Käck, affärsområdeschef Castellum i Göteborg, 0703-12 19 46
 

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Fastigheternas värde uppgår till 96,3 miljarder kronor och utgörs i huvudsak av lokaler för kontor, lager/logistik och samhällsfastigheter med en uthyrningsbar yta om 4,3 miljoner kvm. Castellum verkar genom en decentraliserad organisation med stark lokal närvaro i 17 städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. Castellum rankas som det mest jämställda av 600 börsnoterade europeiska bolag av European Women on Boards 2020. Castellum är det enda nordiska fastighets- och byggbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI), vilket inkluderar de bolag i världen som presterar bäst inom hållbarhetsområdet. Castellum har under 2019 tilldelats flera utmärkelser för sitt hållbarhetsarbete, bland annat Global Sector Leader av GRESB. Det innebär att Castellum rankas som etta i världen inom sektorn kontors- och logistiklokaler. Dessutom tilldelades Castellum guldnivå för bolagets hållbarhetsrapportering från EPRA (European Public Real Estate Association). Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap. För ytterligare information besök www.castellum.se.

Dokument och filer

Release (PDF) Fastighet Blenda på Lindholmen i Gbg (JPEG)

Fler pressmeddelanden

Visa fler pressmeddelanden