Gå till huvudinnehåll

2022-06-14 | 08:00 (CEST)

Castellum hyr ut till Martin & Servera AB i Stockholm

Bild Hornberg 10
Castellum har tecknat ett 10-årigt hyresavtal med Sveriges ledande restauranggrossist Martin & Servera AB om ca 5300 kvadratmeter på Västra Kungsholmen, Stockholm. I fastigheten kommer Martin & Servera skapa sitt nya centrum för utveckling av framtidens hållbara produkter inom restaurangbranschen.

Martin & Serveras nya huvudkontor kommer att stå inflyttningsklart augusti 2023, och kommer med sin ledande position inom branschen bli ett stort och viktigt tillskott för hela Västra Kungsholmen. Kontoret kommer att samla sina verksamheter från Årsta och Alvik till en ny gemensam mötesplats för cirka 400 medarbetare.

”Det känns roligt att få välkomna en stor aktör som Martin & Servera till den här fastigheten på Västra Kungsholmen. Nu har vi fullt fokus på att anpassa och modernisera lokalerna för att bli en arbetsplats och mötesplats i absolut toppklass”, säger Sven Stork, vd i Region Stockholm, Castellum.

Castellum inledde en totalrenovering av fastigheten Hornberg 10 för ett drygt år sedan med fokus på återbruk där stora delar av materialet som rivs återbrukas inom projektet eller får nytt liv i andra byggnader.

”Tillsammans med Castellum skapar vi en attraktiv arbetsplats där våra medarbetare vill vara, träffas och samarbeta. Det nya huvudkontoret är centralt för vår utvecklingsresa och en viktig del i vår strategi för att både behålla och locka ny kompetens till Martin & Servera”, säger Liv Forhaug, koncernchef Martin & Servera-gruppen.

Med uthyrningen till Martin & Servera samt med befintliga hyresgäster som Flinks Järn AB och Octapharma finns nu endast cirka 1000 kvadratmeter vakanta i fastigheten på Lindhagensgatan 133. 

Läs mer om fastigheten här:
https://www.castellum.se/vara-projekt/vastra-kungsholmen-lindhagensgatan-133/

För mer information vänligen kontakta:

Sven Stork, vd för Region Stockholm, Castellum, 070-824 40 96
Veronica Beckius, projektchef, Castellum, 073-809 43 64

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Per den 31 mars 2022 uppgick fastighetsvärdet till ca 182 miljarder, inklusive ägarandelen i norska Entra ASA. Vi finns i attraktiva nordiska tillväxtregioner. Ett av våra hållbarhetsmål är att vara helt klimatneutrala senast 2030. Castellum är det enda nordiska fastighets- och byggbolag som är invalt i Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Castellumaktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.
 

En värd bortom det förväntade.
www.castellum.se

Dokument och filer

Castellum hyr ut till Martin & Servera AB i Stockholm (PDF) Bild Hornberg 10 (JPEG) Ab9c3625d3eb1c24_800x800ar (JPEG)

Fler pressmeddelanden

Visa fler pressmeddelanden